Сватби

Вдъхновяващи идеи за сватбена декорация

dekoraciq svatba idei cvetq

Забелязахме, че през тази година все повече нашумяват няколко вдъхновяващи идеи за сватбена декорация. Ще ви ги представим в следващите редове.

Тенденции 2015 за сватбена декорация

idei svatba dekoraciq rustik stil interior torta cvetq

Сватбите и най-вече идеите за сватбена декорация са се отправили на запад. Една от големите тенденции на годината е вдъхновена от фермите и многото кожени акценти. Подробностите са индивидуални, но има нещо спокойно в цялата атмосфера, което се усеща. Селското ранчо е място, което приветства използването на детайли като рога на животни и други подобни мотиви, столове с волска кожа и килими от меча козина, както и букети от диви цветя. Комбинирайте кожени елементи в контраст с меки и романтични детайли. Подходящо е да акцентирате на масата с красиви салфетки в меки тонове. Роклята ви може да е в стил „дивия запад“ с дълъг ръкав и фини дантелени декорации. Ако ви допада идеята разгледайте моделите на дизайнери като Рийм Акра (Reem Acra), Мейджи Сотеро (Maggie Sottero) и Темпърли Лондън (Temperley London).

Вдъхновение и идеи за сватбена декорация

idei svatba dekoraciq bqlo lilavo cvetq stolove

Ако стилът на вашата сватба е безгрижен, семпъл и непринуден, помислете за сватбена декорация на красиво открито място, забравете за използването на кичозни детайли, за сметка на това успешно ще се впише в обстановката коктейлен кът с шезлонги и място за хранене подобно на пикник изживяването. Заложете на ярки и празнични цветове, опитайте слънчево жълто и прасковено. Препоръчваме да включите ръчно изработени картички и покани, които ще са забавни и неглижиращи. Целта е целият декор е да накарате гостите ви да се почувстват като у дома си или като в техния собствен двор. По отношение на  подходящата сватбена рокля, добре ще се впишете ако сте с рокля тип 70-те години, с ръкав в камбановидна форма. Умишлено позволете несъответствие в шаферските рокли. Така ще запазите семплото неангажиращо настроение.

idei svatba dekoraciq cvetq dekor mladojenci

Храните и напитките са важна част от сватбеното празненство, защо да не ги направите и част от вашата сватбена декорация? Интересна идея, нали? Досетихме се, че ще придадете доста закачливо и забавно настроение на гостите си ако над масата закачите няколко малки понички. Ако празнувате сред природата, сковете няколко дървени дъски, които да образуват имитация на стена, закрепете кегове бира от едната страна, а от другата интегрирайте сух бар, на който да поставите няколко пълни халби с бира. За още подобни нестандартни и креативни идеи с храни, можете да помолите да ви помогне вашият кетъринг доставчик. Обикновено кадрите в такива фирми са много идейни.

idei svatba dekoraciq cvetq lilavo torta

И все пак въпреки тенденциите, каквато и декорация да изберете за големия ден, няма да сгрешите, защото ще се чувствате себе си в обстановката и ще бъде назабравимо, защото приятелите и роднините ви ще са до вас, а какво по-хубаво от това? Още вдъхновяващи идеи за сватбена декорация ще намерите в снимките по-долу, които сме избрали да ви покажем. Щастлив семеен живот ви пожелаваме и много красиви моменти!

idei svatba dekoraciq cvetq masa dekor

 Красива и свежа сватбена декорация за празненство на открито

idei svatba dekoraciq cvetq masa dekor ukrasa

 Сватбена декорация с горски цветя и ръчно изработени картички

idei svatba dekoraciq cvetq masa kartichki

 Красива идея за сватбена декорация близо до морето 

idei svatba dekoraciq cvetq pandelki

 Розови рози неизбежна част от една романтична сватбена декорация

idei svatba dekoraciq rozi cvetq rasteniq

 Идея за сватбена декорация на плажа

idei svatba dekoraciq plaj masi cvetq

idei svatba dekoraciq polilei torta interior

idei svatba dekoraciq svetq masa ukrasa

ideq dekoraciq svatba rustik masa decor cvetq

svatba dekoraciq idei chashi masa lilavo

svatba dekoraciq idei cvetq rozovo bqlo

svatba dekoraciq idei restorant masi cvetq

svatba dekoraciq idei rustik retro vintidj

svatba dekoraciq idei rustik stil

svatba idei dekoraciq cvetq rasteniq priroda

svatba idei dekoraciq lilavo cvetq dekor

svatba idei dekoraciq lilavo cvetq masa

svatba idei dekoraciq pateka cvetq bqlo

Inline
Inline