Мивки за баня

мивки за баня

Модерните мивки за баня съчетават елегантност с най-добрата функционалност, за да имате възможност да изберете идеалната мивка за баня за вас, въз основа на собствените си предпочитания и изисквания относно желаните мебели за баня, които да създадат една невероятна обстановка.

Мивката може да се намери в разнообразие от дизайни, цветове и големини. Сред изобилието от идеи и предложения на мивки за бани, понякога е трудно да се вземе решение. Необходимо е да се съобрази вида на инсталацията и оптималния размер на модела, както и какви батерии за мивки или сифон за мивка биха били най-подходящи.

Изборът разкрива какъв е стила на собственика на жилището и тъй като сме сигурни, че търсите модерни и елегантни мивки сме подбрали предложения, с които да ви помогнем да се ориентирате в избора. Те са не просто обикновена  мебел за баня, тъй като съчетават функционалност с външен вид и веднага се превръщат в уникален и индивидуален елемент от интериора.

Мивки за баня

мивки за баня

Големите размери мивки за баня са по-удобни за използване, но могат да се поставят само, ако има достатъчно място в помещението. В една голяма баня могат дори да се поставят двойни, което предоставя повече удобство, особено за по-големите семейства.

Популярните мивки за вграждане предоставят възможност да бъдат поставени върху комплекта мебели за банята. Има различни шкафове за баня, които са с подходящи размери и стабилна структура, за да осигурят стабилна опора и достатъчно място за поставяне на мивката върху тях.

Мивка за баня

мивки за баня

Що се отнася до форма на мивка за баня – можете да избирате от много възможности. Кръгли, овални или квадратни – това зависи от вашия вкус, размер и стил на банята и цялостния й проект. Изчистените линии и елегантните дизайни са с прави форми. Овалните и удължени форми също ще изглеждат добре в модерната баня и понякога дори мивката в нея може да бъде фокусната точка в помещението.

Важно е да се избират мивки за бани, които са изработени от висококачествени материали, които ще гарантират трайност и устойчивост на външни влияния. Това ще ги направи устойчиви на различни петна и оцветяване, както и на влага, топлина и плесени. Наличието на водоотблъскваща повърхност осигурява изключително лесна поддръжка.

мивки за баня

Ако имате нужда от място за съхранение на вещите под мивката в банята, тогава един  шкаф за баня ще бъде чудесно решение. В него ще съхранявате кърпи, козметика и лични аксесоари за баня. Изберете мивка, която подхожда на стила на интериора в помещението. Съобразете дали имате нужда от модел с изчистени модерни линии, съвременни смели цветове или такива, които работят с природни материали – има възможности да се задоволи всеки вкус.

мивки за баня

Стенните и мивките с пиедестал изглеждат просторни и са по-подходящи за по-малки бани. Материалите, от които са изработени, могат да варират от стъкло до естествен камък, кварц, бетон, дърво и дори лек бетон. Вижте още дизайни на модерни  мивки за баня и се насладете на разнообразието от стилове, цветове и форми, в което се предлагат.

мивки за баня

Модерните мивки за баня могат да бъдат инсталирани над плота или с вдлъбната инсталация. Подобната на тази инсталация горе е най-популярният вариант – легенът на мивката   е разположен изцяло на върха на плота или шкафа, без видим водопровод. Вдлъбнатата инсталация разполага с по-голяма стабилност, като утаечният резервоар се намира в отвор, който е по-голям от отвора за изтичане, но по-малък от пълния диаметър на мивката.

мивки за баня

Наличието на мивки за баня с необичайни форми гарантира уникалност на тяхното присъствие в помещението. Те дават „Уау“ ефект на цялото обзавеждане на банята. Подобни мивки с компактни размери са решение за спестяване на пространство, което е подходящо за малката баня. Те могат да бъдат инсталирани в ъгъла или като пиедестал и ако пространството не е достатъчно, за да се постави шкаф за баня, винаги можете да подредите набор от рафтове. Много хора се възползват от възможността не само да направят изявление в декора на своята баня, но да получат допълнително пространство и това прави тези модели толкова популярни. Функционалността им не се влияе от това дали са с овални или кръгли форми, тяхната компактност и изчистени линии са комплимент за всеки дизайн, стил и интериор на баня.

мивки за баня

Стъклените мивки изглеждат ефектно крехки и в същото време наистина модерно. Рустик красотата на мивките от камък добавя физическо докосване в банята, докато топлият блясъка на мивките от мед променя атмосферата на помещението.

мивки за баня

мивки за баня

мивки за баня

мивки за баня

мивки за баня

мивки за баня

мивки за баня

мивки за баня

мивки за баня

мивки за баня