сгъваеми врати

Изборът на сгъваеми врати понякога не е много лесен. Затова решихме да ви дадем няколко съвета, които ще ви помогнат да се справите по-добре с предизвикателството. Често се използват за отделяне на хола от трапезарията. Спестяват място поради начина им на отваряне. Някои от тях дори са плъзгащи се, което допълнително спомага за функционалността на пространството. Такъв дизайн на врати със сгъваем механизъм може умело да се интегрира и в гардеробното ви помещение.

Сгъваеми врати

сгъваеми врати

Обикновено повечето сгъваеми врати са направени с цел да спестят място в малките домове. Ако и вие сте собственик на такъв, дори можете да поставите огледало от едната страна на вратата. То ще отразява светлината и оптически ще увеличи наличното пространство.

Сгъваеми врати – удобство с различни приложения

сгъваеми врати

Сгъваеми врати могат да намерят приложение и в кухнята, а именно да прикрият голям шкаф с храна и сухи продукти. Не е нужно всичките ви гости да знаят какво сте поставили там и да ви е срам, че точно днес не сте го подредили. Отваряйки ги, те ще разкриват всичко необходимо и няма да се блъскате в широките вратички на шкафовете.

сгъваеми врати

Този тип плъзгащи врати можете да използвате и на някой от изходите на дома ви. Там, където от хола, например се излиза на двора на къщата. Ако това място е по-широко от стандартното, сгъваемия механизъм ще ви свърши чудесна работа.

сгъваеми врати

Не само малките домове имат нужда от интегриране на сгъваеми врати. Те са подходящи и за големите къщи с широки изходи.

сгъваеми врати

Идея за прикриване на кухненски вещи и храни в шкафовете.

сгъваеми врати

Отворете къщата към градината и поканете слънцето да влезе. Поставете маси и столове навън и превърнете част от нея във външна трапезария.

сгъваеми врати

 Някои уреди не е нужно да се виждат постоянно. В този случай употребата наподвижни интериорни врати е подходяща.

сгъваеми-врати

Чудесен начин да разделите две помещения и да ги оставите свързани, когато искате да сте част от компанията в другата стая.

сгъваеми-врати

сгъваеми-врати

сгъваеми-врати сгъваеми-врати

сгъваеми-врати

сгъваеми-врати