dreshnik idei

Идеалният дрешник – това е сто процентово използване на пространството!

Какво представлява дрешникът?

Това е добре изчислен и моделиран гардероб, който обаче се разпростира в цяла стая. Това е мястото, където ще съхранявате дрехите, обувките, аксесоарите и бижутата си. Коя е положителната страна на това помещение? Сами можете да се досетите. Но, все пак той има някои определени плюсове, които искаме да обсъдим. В него можете да съберете всички рафтове, закачалки и мебели, които ще са ви от полза за организирането и подреждането на дрешника ви.

Подбрали сме интересни дизайни на градеробни, които да ви вдъхновят за създаването на свой подобен. Разгледайте всички 15 снимки и си изберете този, които най-много пасва на вашият апартамент.

Организиран и подреден дрешник

dreshnik idei

Един функционален интериорен дизайн на дрешник трябва да отговоря на всички нужди и желания на домакинята. Наличието на достатъчно място, което да побере всички налични дрехи и аксесоари, както и постигане на същевременно елегантен и просторен голям гардероб е ключово. Искаме да ви предложим няколко големи проекти, вариаращи от момичешките цветове до контрастни луксозни варианти. Някои от тях са с прозорец, през който модните ви колекции винаги ще са осветени в естествена светлина, други са направени с изключително тъмни мебели, за да се подчертае идеята на елегантния лукс. Има и ярки цветни решения, където модата и дизайна се срещат, за да се създаде перфектното пространство за вашите дрехи.

Организиран и подреден дрешник

dreshnik idei

Независимо от това дали стаята, която сте избрали да превърнете в гардероб е дълга и тясна, с рафтове от пода до тавана и просторна баня, с разнообразие от системи за съхранение и луксозен будоар, всички те имат нещо специално, което ви напомня защо е нужен голям дрешник във всеки дом. Дрешниците за мъжете и жените могат да бъдат различни, но в повечето случаи те са тайното съкровище на дома. Заложете на големи и удобни рафтове на които лесно ще намирате това, от което имате нужда. Подредете си нещата по логичен начин (есенно-зимни дрехи, пролетно-летни, обувки на висок ток, кецове и т.н.), за да ви е лесно обличането.

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei

dreshnik idei