kuhnensko obzavezhdane v cherno i darvo

Когато става въпрос за ремонт и обновление, най-популярното помещение за повечето хора е кухнята. Ремонта на кухнята може да бъде изключително обезсърчителен, когато не сте съвсем сигурни кое как да направите и в каква посока да поемете. Но, разбира се, това занимание може да бъде и много забавно занимание и поле за изява на артистичните ви умения, когато имате идея и визия за крайния резултат. Ако сте планирали през 2015 да внесете доза свежест в обзавеждането на кухнята ви, ние имаме нещо за вас. Не забравяйте, че ясно планираният бюджет е важна част, без която не може. Добре планираният бюджет ви осигурява почти на сто процента успех. По този начин ще намалите риска да излезнат непланирани разходи до минимум. Ако все още градите представата си за визията на кухненското ви обзавеждане можете да черпите идеи от снимките, които ще ви предоставим по долу в статията. Някои от тях са на водещи дизайнери в света на обзавеждането.  Нека отпразнуваме популярността на топлите метални нюанси – класика, която изглежда никога няма да излезе от мода. Това се очертава да бъде най-горещата тенденция за 2015!

Кухненско обзавеждане – тенденции за 2015

kuhnensko obzavezhdane bialo i sivo

Добре е тенденциите винаги да диктуват цялостния вид на кухнята ви, но ако не сте съгласни с това, можете да ги използвате частично. Този вариант на аранжиране на мебелите е особено подходящ за хората, който не искат да се ангажират с тенденциите в кухненското обзавеждане за десетилетия напред. По този начин ще дадете изцяло нова посока на съчетанията. Така, че докато разглеждате кухненските тенденции, можете да прецените какво липсва във вашата кухня и да завършите мечтания дизайн.

Кухнята – социална и приятелска атмосфера

kuhnensko obzavezhdane darvo

Магията на металите в кухнята – нека им позволим да покажат чара си. Металът е материал, който винаги е успявал да въздейства върху окото. Съществува в различни нюанси и цветове (златисто, сребристо, и в други с подходящата боя). Металните елементи присъстваха в модните тенденции през 2014 и се очаква това да продължи и през 2015. Веднага ще придадете доза лукс в кухненското ви обзавеждане без да бъде натрапчив ако сложите златисти полилеи в семпъл дизайн над масата или плота.

kuhnensko obzavezhdane v razlichni cvetove

Представяме ви една идея за кухненско обзавеждане, което превръща това място в душата и сърцето на дома ви. Може да се създаде много приятелска и социална атмосфера като прибавите кът за закуска тип висок плот, както и като разчупите с ярки цветове около кухненската маса. Изключително свежо се получава пространството.

Кухненско обзавеждане в Рустик стил

kuhnensko obzavezhdane Rustik stil

С добавянето на много шкафове в кухнята си ще се доближите до стил Рустик. По този начин вашето кухненско обзавеждане ще стане изключително практично и функционално. Ще заблестят уредите ви на фона на шкафовете – брилянтно решение даващо стил и красота в едно.

Модерна червена кухня с остров от дървен плот

kuhnensko obzavezhdane v cherveno i darvo

Кухненско обзавеждане в черно

Кухненско обзавеждане в бяло

kuhnia v bialo

Модерна черна кухня

moderna cherna kuhnia

Кухня в лилаво и бяло

kuhnia v lilavo i bialo

Кухненско обазавеждане в зелено

kuhnensko obzavezhdane v zeleno

Кухня в черно с оранжеви елементи

kuhnia v cherno s oranzhevi elementi