- Advertisement -
Gossips

Гуинет Полтроу потвърди, че е сгодена

guinet poltrou

Гуинет Полтроу потвърди слуховете, че е сгодена за Брад Фалчък. Двамата направиха общо официално изявление в „Good Morning America“ вчера. „Чувстваме се невероятно щастливи, че сме се събрали в този момент в живота си, когато колективните ни успехи и неуспехи могат да послужат като градивни елементи за здравословна и щастлива връзка.

Основателката на GOOP и продуцентът пуснаха първото издание на списание „GOOP“, на корицата на което стоят именно двамата, прегърнати и усмихнати.

Според слуховете, Гуинет Полтроу и Брад Фалчък са сгодени от една година. Двамата се запознават на снимачната площадка на музикална драма през 2014-та, но пазят отношенията си в тайна до септември 2015-та.

US Weekly бе първият таблоид, които съобщи новината, че са сгодени още през септември.  „И двамата знаеха, че това ще се случи, но за тях това не беше нещо голямо, защото и двамата имаха дълги бракове преди това. Не бързаха“, коментира източник. Според публикацията щастливата двойка е искала да запази новината в тайна, тъй като  носителката на „Оскар“ е чака да я обяви на уебсайта си.

Гуинет и Брад тихо се срещаха през последните три години,  никога не са ходили заедно на официални събития с червен килим и рядко се появяват в социалните медии.

guinet poltrouguinet poltrou

guinet poltrou

 

 

източник:dailymail.co.uk