Gossips

Новата Лятна градина с басейн в София – релакс в градската среда

Новата Лятна градина с басейн в София, с домакин Николай Чучулайн, отвори врати и очаква с нетърпение своите гости през новия сезон. С Grand Opening, организиран от ивент мениджъра Елена Костова и технически мениджър Ивайло Бабанов, новото място за отдих в София даде начало на нещо различно. Всеки гост на събитието, провело се на 31 май, бе посрещнат с welcome drink – розе Early Birds на изба Страцин. Под звуците на хубава музика, в лицата на DJ Dimo BG Alex P, гостите на домакина, голяма част от тях  обществено познати личности и негови клиенти, видимо се наслаждаваха с чаша вино в ръка и вкусен кетъринг.

Ние от екипа на LAZARA опитахме и бяхме очаровани от гордостта на изба Страцин – Розе Совиньон Блан SOULMATEs 2017, наградено със златен медал от 7-ми Балкански фестивал на винoто #BIWC2018, с нежно розов цвят, аромат на маракуя, сладко от бели череши и нежна малина, и деликатен тревисто плодов финал. С падането на нощта партито набираше скорост, наред с шоуто на Bedroom Premium Ladies, което завърши с красива заря, в безброй светлини и цветове. Спонсори на събитието бяха изба Страцин, Alfa Romeo, Fiat и Premium Health Products Ltd Bulgaria.

В Summer Garden може да откриете освен прохладен басейн, разположен между свежа зеленина, така и селектирани ястия, отбрани вина, чиято комбинация с лекота оставя спомен за неповторими изживявания. Място, където да проведете вашето частно парти, рожден ден, романтична вечеря, сватба или друго важно за вас тържество. Новото прекрасно място в София е Summer Garden и ви очаква!

Фотограф: Дориан Тодоров