Gossips

Риана стана бюти блогър

 

riana

Риана е една от най-успешните R&B певици през последното десетилетие, но напоследък амбициите й да намери своето място на пазара за декоративна козметика надделяват пред тези да щурмува класациите. След като пусна своя марка за мода и красота, тя намери своето призвание извън музикалната сцена – да прави вдъхновяващи модни шоута и да работи заедно с експертите за създаването и дизайна на продукти за гримиране.

riana

Риана и Fenty започнаха да пускат „Уроци във вторник“, в които  певицата  да може да покаже разнообразие от любимите си продукти от експанзивната линия гримове. Последното видео включва най-новото червило от колекцията  Stunna Lip Paint в черно, което гарантира матово покритие на устните до 12 часа след нанасяне. „Наистина съм развълнувана да ви покажа колко черно е това червило“, казва 30-годишната красавица, а след това започва да покрива първо долната, а след това и горната си устна с четката, като не пропуска да отбележи колко „вкусно“ е течното червило. „Вече съм впечатлена…Забележете колко прецизна е четката и колко лесно е повторното нанасяне.“

riana

След устните Риана се насочва към очите, които гримира със сенки от палитрата й  Moroccan Spice. Започвайки от външните ъгли на очите, тя дава цвят на клепачите си, а след това използва най-новата очна линия на Fenty Beauty – Flyliner, за да завърши очите. Накрая добавя хайлайтър върху скулите и носа, а за повече блясък слага и блестящи сенки във вътрешните ъгълчета на очите си.

Цялото видео може да изгледате тук:

 

източник:dailymail.co.uk