Gossips

Салма Хайек сподели тайната си за успешен брак

salma haiek

salma haiek

Салма Хайек даде вероятно най-добрия съвет относно любовта и усещането за сексуалност. Родената в Мексико актриса, която е женена за френският бизнесмен Франсоа-Анри Пино, от когото има дъщеря, сподели откровено пред списание „Redв интервю за новия брой на изданието за месец юни 2016 каква е тайната й за успешен брак. Не, не е скрита между чаршафите, ако това си помислихте.

Салма Хайек сподели тайната си за успешен брак

salma haiek

Всички искаме да узнаем как успяват да „проработят“ дългите и успешни бракове, особено в Холивуд, където изкушенията дебнат на всяка крачка. Факт е, че почти всеки месец някой от тях се разпадат – кои по-дълги и усложнени с деца, кои по-кратки, но „уж“ щастливи. Ето защо, когато една силна и осъзната жена е готова да даде своите съвети и препоръки, ние сме с наострени уши и с любопитство навлизаме в най-личното й пространство, за да разберем какво се случва между стените на дома й.

Важно е да поддържате химията си. Трябва да продължите да се забавлявате заедно, да се смеете, да опитвате нови неща, да се опознавате един друг, да поддържате романтиката.“ За моментите, в които искате да се чувствате в още по-голяма хармония с вашия сексапил, Салма Хайек препоръчва да направите едно нещо – да танцувате. „Въпреки,  че аз се боря всеки момент с моята собствена преценка на тялото ми, аз съм в контакт със себе си. Старая се да бъда наистина наясно с всеки мускул. Това е секси. Сексуалността, това, което другите хора виждат в теб, е да се радваш на тялото си. Ангажирайте сетивата си в живота си и вие ще станете секси. Танцувайте, но не за да изглеждате добре. Дори и ако танцувате ужасно, все пак танцувайте. „

salma haiek

източник:popsugar.com