Избягвайте тези 10 неща, които мъжете намират за непривлекателни в жените.

Повечето жени забелязват веднага, ако нещо не изглежда добре във външния вид на другите жени. Те с лекота забелязват ако има размазано петно от грим, развалена прическа или неподходящо облекло. Но как стоят нещата при мъжете? Дали представителите на силния пол, които не разбират почти нищо от мода и женски работи също забелязват, когато има нещо „кофти“ във визията на дамата, с която общуват? Отговорът е – ДА. Повечето мъже могат да разберат, кога жената се престарава и кога не е обърнала внимание на детайлите. Ето и 10-те неща, които мразят най-много.

10 неща, които мъжете намират за непривлекателни в жените

  • Екстремни прически

Когато жена с коса, стилизирана с тон продукти за обем и безброй фиби, влезе в стаята, тя си мисли, че ще привлече вниманието на всички мъже в помещението или на партито. Е, да, определено може и да привлече вниманието, но едва ли някой от господата би искал да я приближи, освен от любопитство, за да разбере как е закрепено цялото това гнездо върху главата й. Повечето мъже харесват жени с дълга, подвижна, мека и лъскава коса, а не с лепкава и втвърдена на места от прекалено стилизиращи продукти.

  • Лица – маски

Фон дьо тенът е създаден, за да прикрива несъвършенствата, фините линии и дефектите по лицето. Той трябва да се нанася на тънък, равномерен слой и да се слива с цвета на кожата. Прекалената употреба на продукта може да изглежда като че излизате със слой от глина върху лицето си. Когато се прилага правилно, никой не трябва да бъде в състояние да познае, че сте скрили несъвършенства върху лицето си. Не забравяйте, че по-малкото винаги е повече.

  • Слепени мигли

Нали знаете как изглеждат миглите на жена, която е сложила прекалено много спирала върху тях – част от тях или всичките се слепват при всяко мигване на очите. И нищо в този вид не е привлекателно. Използвайте качествена спирала за мигли, която изсъхва бързо, без да се размазва. След нанасянето й, използвайте четчица за мигли, която да отстрани излишествата. Мъжете харесват красивите и изразителни очи.

  • Прекалено много блясък

Освен ако не сте професионален гримьор, най-разумно би било да се придържате към матовия грим. Той се нанася по-добре и е   по-малко вероятно да се концентрира и наслои в гънката на клепача.

  • Жълти зъби и лош дъх

Комбинацията от жълти зъби и лош дъх е неприятна и непривлекателна за когото и да било. Ако имате подобен проблем, трябва да откриете източника му и да не допускате лоша устна хигиена. Опитайте да добавите избелваща паста за зъби и конец за зъби, за да се проясни  усмивката ви. Таблетки или спрейове за свеж дъх  също помагат много.

  • Липса на грижи за тялото

Лошо поддържаните нокти, косматите крака и небръснатите мишници са много отблъскващи за мъжете. Лошата лична хигиена не може да бъде скрита от грим и хубави дрехи.

  • Мазна или суха кожа

Да, мъжете забелязват. Гледката на сухи пети, мазно лице или лющеща се кожа за предупреждения за тях да отстъпят назад. Не очаквайте да ги впечатлите с напуканите си устни.

  • Контене на публични места

Мъжете не са заинтересовани да узнаят вашите трикове, които използвате, за да станете по-привлекателни. Поставете грима си у дома и не се съсредоточавайте над него на обществени места.

  • Тъмни устни

Използването на червило е чудесен начин да направите устните си по-дефинирани и красиви, но внимавайте с цвета на използвания молив за устни. Използвайте цвят, който е близък до този на устните ви. Тъмните цветове червило имат ужасната тенденция да се размазват върху зъбите ви, докато говорите или се храните, а това не е приятна гледка за тези, които ви гледат.

  • Прекалено много парфюм

Излишекът е винаги лоша идея. Помнете, че колкото по-скъп парфюм използвате, толкова по-малко трябва да слагате от него върху себе си. И колкото по-евтин е, толкова по-малко. Опитайте да впръсквате по няколко капки само на пулсиращите точки по тялото си като китките, зад ушите и деколтето. Малко количество от хубав парфюм е достатъчно.

източник:familyshare.com