Gossips

Сара Джесика Паркър с първия си pop-up магазин в Ню Йорк

obuvki Sarah Jessica Parker carry brandshow

Кари Брадшоу е безспорно първото име, което се появява в ума ни, когато става дума за шопинг. Дамата, която направи Кари Брадшоу толкова харесвана, Сара Джесика Паркър влезе в ролята на дизайнер на обувки преди няколко години. Нейният специален бранд SJP предлага някои фантастични обувки на всички модни маниаци по целия свят. Паркър разбира перфектно мисленето и манията по обувки, защото тя самата е такава. Точно за „Черния петък“ актрисата откри първия си pop-up магазин в Ню Йорк, в сърцето на центъра на Fifth Avenue и  52nd Street.

Sarah Jessica Parker obuvki

Всъщност имам сантиментална привързаност към тази улица, защото когато играх Ани на Бродуей, беше точно на улицата!“ – обяснява тя за историята за избора на мястото пред Vogue. „Изскачащият“ магазин на SJP е истинска мечта за феновете на марката. Има стена, покрита с илюстрации на обувки, създадена от Ерик Хюз от Wallshoppe. Този модел е включен и в чантите за пазаруване, както и в колекцията на калъфи за iPhone на Сара. Останалата част от магазина е опростена, но шик и решена в розов цвят.

carry brandshow obuvki

Интересен факт е, че самата актриса ще заеме ролята на сътрудник по продажбите. Паркър разкри, че през повечето време ще бъде в магазина, за да помага на лоялните си клиенти да обновят шкафа си с обувки. Магазинът ще бъде отворен за 10 дни, от 24 ноември до 3 декември.

Sarah Jessica Parker carry brandshow obuvki