Gossips

Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена се разделиха

 

chaning teitum

Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюън Тейтъм се разделиха след почти 9 години брак. Двамата направиха общо изявление вчера, в което официално съобщиха новината, за да елиминират всякакви възможни спекулации по въпроса: „Хей, свят! Има нещо, което бихме искали да споделим. На първо място, странно е, че трябва да споделяме подобни неща с всички, но това е следствие от живота, който сме избрали да водим, за което и ние сме дълбоко благодарни. Живеем в невероятен момент, но също така е и време, когато истината лесно може да бъде изкривена в „алтернативни факти“. Така че, искаме да споделим истината, за да знаете, че ако не я прочетете тук, значи със сигурност е някаква фантастика. Ние  избрахме да се разделим като двойка. Влюбихме се дълбоко преди толкова много години и имахме едно магическо пътуване (през живота) заедно. Абсолютно нищо не се е променило в любовта ни един към друг, но любовта е красиво приключение, което ни води по различни пътища за сега. В основата на нашето решение няма тайни и незначителни събития – само двама най-добри приятели осъзнават, че е време да си отделят малко пространство и да си помагат да живеят възможно най-радостно и пълноценно. Все още сме семейство и винаги ще бъдем обичащи и посветени родители на Евърли. Ние няма да коментираме отвъд това и ви благодарим предварително за зачитането на личния живот на семейството ни. Изпращайки много любов на всички, Чан и Джена.

 

chaning teitum

 

Чанинг Тейтъм и Джена се запознаха по време на снимките за филма „Step up“ през 2006 г., а три години по-късно  през юли 2009 г сключиха брак в Малибу, Калифорния..

Двамата имат обща дъщеря Евърли, която  на 31 май ще навърши 5 години.

За последно Чанинг и Джена присъстваха заедно на премиерата на „War Dog: A Soldier’s Best Friend“ на 6 септември миналата година в Лос Анджелис.

Актьорите използваха инстаграм профилите си, за да публикуват еднаквите си изявления относно шокиращата си раздяла вчера.