Gossips

Тайра Бенкс се раздели с бащата на детето си

тайра бенкс

Супермоделът Тайра Бенкс и приятелят й от пет години Ерик Асла са разделени, съобщи източник, близък до двойката пред  Page Six: „Те се разделиха без драма и заедно ще си поделят родителските права върху малкия си син„- довери той пред изданието.

Макар Ерик да се е съгласил да се изнесе от общия им дом, двамата ще продължат да работят заедно по успешния си проект „America’s Next Top Model“.

Новината за раздялата идва само година, след като станаха родители на техния така дълго очакван син Йорк, който се появи на бял свят чрез сурогатна майка. Той се роди през месец януари миналата година, след като шоколадовата красавица Тайра Бенкс бе принудена да прекрати „травматичните“ начини за повишаване на фертилността си. Според слуховете, двамата са се надявали бебето да сплоти отношенията им, които били обтегнати по това време. „Преживях много нещастни моменти с него, много травматични моменти. Става все по-трудно с напредването на възрастта. Това не е просто нещо, което се случва „просто ей-така“ – сподели Тайра.

източник:dailymail.co.uk