Рубрики

Момиче на седмицата: Ванеса Георгиева

momiche na sedmicata vanesa georgieva

Октомври вече е тук, наред със студените си дни, мрачното и често дъждовно време, но пък и с цялата си палитра от цветове. Лятото с топлите слънчеви лъчи, освежаващите коктейли, бурните вечери и незабравимите моменти отмина и идва ред на есента – топли одеяла, чаша чай, нов сериал и доста… работа, разбира се! С първата работна седмица от новия месец даваме и начало отново на най-четената рубрика на LAZARA „Момиче на седмицата“. Изборът ни и този път не е случаен. Тя е непредвидима, изключително откровена, с фино чувство за хумор, сладко очарователна и много красива! Тя е всичко, което искаме да представя и новия сезон на рубриката ни. Името й е Ванеса Георгиева, родом от Плевен, част е от уеб сериала „Апартамент 404„, за който ще ни разкаже сама, редом с още интересни неща за нея. Приятно четене!

momiche na sedmicata vanesa georgieva

LZ: С какви емоции изпращаш лятото?

– Лятото никога не е бил любимият ми сезон, но определено го харесвам. Изпращам го с много усмихнати и любовни емоции.

LZ: Необходима ли ти е предварителна настройка за идващия студен сезон?

– Обичам подмяната на старите неща с чисто нови също както опадването на листата по дърветата през есента и разлистването им през пролетта – очаквам с нетърпение прераждането си с настъпващата есен.

momiche na sedmicata vanesa georgieva

LZ: Коя е любимата ти част от есента?

– Началото.

LZ: Ако трябва да опишеш характера си, визирайки времето навън, каква ще е „прогнозата“?

– Пролетно – непредсказуема! Съвкупност от дъжд и слънце, но никой не знае колко дълго ще продължи.

momiche na sedmicata vanesa georgieva

LZ: Влюбчива ли си?

– Не, изобщо. Но лято 2017 промени това – срещнах някого и откривам нови неща за себе си, които доста харесвам.

LZ: Без какво обикновено не можеш да прекараш деня? А живота като цяло?

– Не бих могла да прекарам деня си без сутрешния си час, в който пия кафе, чаша с вода и мълча – задължително е! А живота си без приятелите си и семейството си – бих била загубена, ако нямам приятел, на когото винаги мога да се обадя и семейство, което винаги, когато ми липсва, мога да посетя.

LZ: Какви за теб са най-силните стимули за мотивация?

– Чувството, което настъпва след това.. велико е! Когато си пълен с енергия и увереност и нищо не е в състояние да те срине. Но за целта е нужно поне веднъж да си вкусил този успех.

momiche na sedmicata vanesa georgieva

LZ: Участваш в уеб комедията „Апартамент 404“. Ще ни разкажеш ли малко повече за проекта?

– Уеб сериалът „АПАРТАМЕНТ 404“ е поредната награда, подарена ми от живота. Явно съм си я заслужила. Това е един проект, който промени живота ми! Първата ми проява като актриса и благодарение на която разбрах за този свой талант. Героинята ми носи моето истинско име. Казва се Ванеса и е един истински пример за момиче, интересуващо се единствено от външния си вид, както и от това да накара всички други да се интересуват от него. Бих я определила по-скоро като положителна героиня. Най-големият й комплекс е произхода й. Готова е на всичко, за да бъде наричана „софиянка“, както и да бъде третирана като такава. За целта влиза в сериозна връзка със Стоян, нейния приятел, с който се изнасят на квартира да живеят заедно. Проблемът е, че заедно с тях заживяват още четирима персонажи – още една двойка – Лили и Антон, малкият брат на Лили – Методи и братовчеда на Стоян – Велко. И всички те формират душата на Апартамент 404. Сериалът е изключително забавен и разтоварващ. Който не го е гледал е време да си го пусне. Имам си фенове, които ми се радват и подкрепят. Ужасно щастлива съм, че участвам в този проект.

momiche na sedmicata vanesa georgieva

LZ: Кога усети, че имаш влечение към снимачната площадка?

– Усетих, че това ме влече, когато заснех първата си сцена. Знаех, че или ще ми хареса, или ще си тръгна и никога няма да се върна към това начинание. Но научих, че мога да упражнявам ужасен контрол над себе си, ако пожелая и така първата ми сцена беше факт, а с нея не закъсня и позитивизмът, с който ме заля целият екип, с който работех.

LZ: Сериалът е комедиен. В този ред на мисли ти самата имаш ли си лек за лошото настроение?

– Тренировка в залата, вкусна храна или час сън. Наистина се променям в положителна насока след такъв вид активност.

momiche na sedmicata vanesa georgieva

LZ: Какво е в състояние да те съблазни бързо?

– Аз обичам с очите си. Ако нещо ме накара да задържа поглед над него повече от секунда, значи е изкушение и го искам. Например обувки, нещо вкусно за хапване, харизматичен мъж … ха-ха.

LZ: Най-редовната дилема, в която изпадаш?

– Да хапна ли нещо тестено или не?! Вечният въпрос, придружен винаги от отрицателен отговор ( е .. ПОЧТИ винаги).

momiche na sedmicata vanesa georgieva

LZ: Според теб, кое е най-силното оръжие на една жена?

– Очите. Способна ли е жената да използва очите си по правилния начин, в зависимост от желания резултат,  тя може да превземе света или поне да си създаде свой собствен.

LZ: Коя е твоята комбинация за добър външен вид?

– Свлечени дънки, удобна тениска, кец, лек грим, светещи очи и красива усмивка. Разтапяща комбинация – проверено!

momiche na sedmicata vanesa georgieva

LZ: Любимите ти обувки?

– Ниските обувки от всякакво естество – кецове, кубинки, сандали … Но постоянно ми се налага да слагам висок ток, така че се наслаждавам на малкото моменти, в които мога да си сложа равните обувки и да кръстосам няколко улици с тях.

LZ: С кой аксесоар не се разделяш през студените дни?

– Шапка. Стилна и топла.

LZ: Топли, дебели материи или къси и ефирни?

– Въпреки, че лятото не е любимият ми сезон, определено едно от нещата, заради които кротувам по това време, са късите и леки материи. Какво по-хубаво от кожа с цвят на капучино, покрита с нещо леко, което много бързо може да се свали?!?

momiche na sedmicata vanesa georgieva

LZ: Любим цвят червило?

 – Телесно. Обожавам ги …

LZ: Вино или шампанско?

 – Вино. С шампанското главоболието ми е в кърпа вързано.

LZ: Любовта за теб е..?

… опасно и магическо чувство, което си струва да изпиташ поне веднъж в живота си!

momiche na sedmicata vanesa georgieva

LZ: „Лошата новина е, че времето лети. Добрата, че ти си пилотът“ – ти накъде била искала да отлетиш?

 – Имам нужда от спокойствие. Както вече казах, такава натура съм. Може седмици наред да не спирам да купонясвам, но имам лимит и ми е необходимо зареждащо пътуване на спокойно място, където да имам ограничени срещи с хора. Да, реших го – ще полетя към някой екзотичен остров почти лишен от съвременна, луксозна визия, където преобладава девствеността му.

LZ: За финал какво ще пожелаеш на читателите на LAZARA.bg?

 – Убедена съм, че LAZARA, това бижу в уеб пространството, се посещава само от свежи хора, които са ценители на високия стил и класа под всякакви форми. Такива хора заслужават да бъдат още по-усмихнати, бляскави и неповторими! Пожелавам Ви да бъдете впечатляващи и ще ви издам коя е първата стъпка за постигането на пожеланието ми – отваряйте LAZARA.bg всеки ден, по няколко пъти. ЦЕЛУВАМ ВИ!