Gossips

Звезди, с които не бихте работили

zvezdi

zvezdi

Едва ли ще ви изненадаме като ви кажем, че колкото и перфектни и нереални да изглеждат звездите, те също са човеци. Богатите и известните също имат особени характери – някои от тях даже много трудни, та чак непоносими. Въпреки привидно безгрижния им живот много холивудски особи не успяват да работят в екип и през цялото време са в конфликти с колегите си от екрана. Повярвайте ни има звезди, с които не бихте работили, списъкът не е малък, но на преден план изпъкват десетима от тях. Вижте кои са по-надолу.

10 звезди, с които не бите работили

zvezdi

1. Шия Лебьоф

Звездата от „Трансформърс“ напусна бродуейската постановка „Сираци“, защото се сдърпал с директора Даниел Сюливан и с Алек Болдуин. „Театърът не принадлежи на големия, а на безочливия, „написа той в Туитър акаунта си. Младата звезда дори пусна служебен имейл обмен между себе си и Болдуин, включително “ Извинително “ писмо, което изпраща до своите колеги. Той, споделя, че по-скоро ще седне на първите редове, за да гледа шоуто през март и да аплодира актьорите.

zvezdi

2. Тери Хъчър

Изглежда, като че ли Тери Хачър просто не се разбира с другите дами от Уистерия Лейн. В края на последния сезон през 2012, актрисите от „Отчаяни съпруги“ направиха подарък-изненада за екипа на сериала, а на картичката към подаръка се виждаше липсващото име на Хъчър. Въпреки това, през същия месец Лонгория отрече слуховете за всякакъв вид вражда по време на гостуването и в „Късното шоу с Дейвид Летърман“.

zvezdi

3. Катрин Хейгъл

Тя е „трудна“ и „не си струва“. Това е, разбира се, според множество холивудските  лица, които споделят пред „The Hollywood Reporter“ в язвителна статия през септември 2013 г. Няколко вътрешни хора на филмовата и телевизионната индустрия твърдят, че със звездата е много „трудно“ да се работи на снимачната площадка. „Тя може да ви струва време, през всеки един снимачен ден,“ казва източник, който е работил с актрисата през 2010 година във филма „Животът какъвто го познаваме“.

zvezdi

4. Джеймс Камерън

Известно е, че с директорът на „Титаник“ е малко трудно да се работи зад кулисите. „Трудно е да се привлече вниманието на Джим,“ казва актрисата Линда Хамилтън, и една от четирите бивши съпруги на Камерън, пред The Daily Mail през февруари 2010 г. „Често когато трябва да говориш с него ти казва „Вземи си номерче“, което означава, че трябва да стоиш на 15-хилядната опашка от хора, чакащи да го видят, защото той просто обича да контролира всяка секунда. Джим може да върши работата на всички „.

zvezdi

5. Лиа Мишел

Понякога Лиа не е никак весела на снимачната площадка на „Клуб Веселие“. През август 2012 г., източници разкриват за Us Weekly, че гост-звездата Кейт Хъдсън смята Лиа за „тотална примадона“, докато снимат сериала на FOX. Кейт споделя, че Леа е голям кошмар и веднъж, по време на техническо забавяне, най-невъзмутимо щрака с пръсти и казва: “ Хайде по-бързо, че имам планове! „.

zvezdi

6. Линдзи Лоън

Директорът на филма „Каньон“, в което Линдзи Лоън е в главна роля, се зарадвал, когато филмът накрая е заснет! На филмовия фестивал във Венеция в края на август 2013 г., режисьорът Пол Шрьодер заявява пред репортери, че той е бил най-накрая „освободен“ от нея. „През последните 16 месеца, бях заложник на Линдзи Лоън. Тя е страхотна актриса, и наистина трябва да е тук, но поведението й е неописуемо“, казва той за Линдзи.

zvezdi

7. Марая Кери

За трудния характер на гласовитата певица сме чували не веднъж. Този път източници разкриват пред TMZ, че през юли 2012 г. е било доста трудно да се работи с Марая Кери по време на едногодишното и гостуване, като съдя в American Idol. Освен понякогашните й разногласия с колегите съдии (най-вече Ники Минаж), певицата е била  „кошмар с който да се работи“ и е „не никак мила“.

zvezdi

8. Шанън Дохърти

Шанън Дохърти и нейните известни дни от 90210! Актрисата е всеизвестно уволнена от поредицата през 1994 г. след скандал с екипа и продуцентите. По-късно бившият й партньор в сериала Иан Зиеринг си признава, колко трудно е било да се работи с нея. „Аз съм доста щастлив, че я няма, всъщност. Никога не съм я харесвал. Просто пълна липса на професионализъм. Както и да е. Тя си отиде. Тя е история“, казва той по време на интервю.

 

zvezdi

9. Шон Йънг 

Актрисата неведнъж е била обявявана, като труден характер и една от тези звезди, с които не бихте работили. Тази нейна слава витае из Холивуд в продължение на години, след филма Blade Runner. През 1987ма Йънг толкова досажда на директора на Уолстрийт Oliver Stone, че я маха от филма си. Пет години по-късно тя се вкуска към Warner Bros облечена в домашно направен костюм на Жената Котка за кастингите на продължението на Батман от 1992, където я избират за ролята на Вики Вале. За съжаление актрисата пада и си счува ръката и за това е заменена от Ким Бейсинджър.

zvezdi

10. Исая Уошингтън

Исая Уошингтън става толкова нетърпим по време на снимките на „Анатомията на Грей“, че е уволнен от ролята си на д-р Престън Бърк от серияла на ABC през 2007 г. По това време, актьорът обижда с хомофобски изказвания Т.Р. Найт, по време на спор. Уошингтън също така се кара и с партньора си Патрик Демпси. „За последните шест години от живота ми, все съм в борба с фанатици,“ каза той пред The New York Times, през септември 2013 година.