problemi rolki chetki seshoar

Какво имаме предвид под “10 проблема на ценителките на красотата“? Не става въпрос за размазаната спирала за очи или червилото извън устните ни. Това са ежедневните проблеми от живота и са част от ежедневието ни.  Но красотата изисква жертви, според някои.

10 проблема на ценителките на красотата

chervilo rozovo cherveno lilavo

Как да се справим с някои от най-често срещаните неприятности по време на грижите ни за външния вид? Ще ви представим 10 проблема, които повечето дами, грижещи се за външния си вид познават.

1. Ако се изгорите с машата ви за коса? Доста глупаво от страна на производителите, но повечето маши и преси за коса нямат предпазители по повърхността на уредите, които да не се нагряват и така да не може да изгорите кожата си, допирайки я до себе си. Неприятно, но се случва.

2. Второ място в нашите 10 проблема заема процедурата със спиралата ни за очи. Случвало ли ви се е да си бръкнете в окото със спиралата си? Сто процента поне веднъж. Когато държите остър предмет до окото си, със сигурност има вероятност да се нараните с него. Няма да ослепеете, но ще се просълзите малко.

3. Моментът в който си прескрипвате клепача с инструмента за извиване на мигли.

4. Задушавали ли сте се с пръскането на лак за коса или дезодорант в затворено помещение? Един съвет от нас – отворете си прозореца.

5. Ако попадне крем за очи в очните ви ябълки, идете са измиете веднага. Ще усетите неприятно парене, боцкане и е възможно да се зачерви окото ви, но не се притеснявайте, ще отмине.

6. Устните ви изглеждат напукани и не добре овлажнени, въпреки прилагането на пласт червило върху тях. За да избегнете този не добър ефект, овлажнете устните си още от вечерта. Сложете си балсам за устни и спете с него.

7. Не носете конската си опашка прекалено стегната и близо до скалпа. Може да предизвика главоболие, а и  късане на косъма.

8. Моментът, в който разбирате, че сте оставили маската си за лице за повече време, от колкото трябва. Тези методи за разкрасяване могат да направят чудеса с лицето ви и в хубавия и в лошия смисъл. Внимавайте.

9. Вечна е борбата с разресването на косата. Използвайте балсам след шампоана си и ще си решите проблема.

10. Избегнете нараняването на ноктите си поради слагането на гел лака. Препоръчително е да оставите ноктите си да се възстановят за известно време.