Всичко за косата

Лесни прически 2016 – нужни са само няколко фиби

лесни прически

Лесни прически 2016 с обикновени фиби. По-семплото е по-ефектно.

Едва ли има жена, която в определен момент да не пожелае удобството и практичността на подобни лесни прически. Ето че с помощта на няколко фиби в различни цветове или в неутрален цвят – в зависимост от цвета на дрехите и повода, само с няколко движения може да се направят различни прически за дълга коса.

Макар предназначението на тънките фиби винаги да е било деликатно да придържат кичурите, без да привличат особено внимание, ето че през 2016 те са натоварени с извънредна функция на задължителни аксесоари за коса. Вижте 16 страхотни начина, по които да покажете своя моден усет към актуалните тенденции.

Лесни прически 2016

лесни прически

Повечето прически за средно дълга коса предоставят множество възможности за стилизиране. Ето как може да фиксирате падащите кичури покрай ушите, докато сте прибрали косата си високо. Всъщност, този вариант е подходящ и за повечето прически за къса коса, които биха могли да изглеждат много шик. Подобно предложение ще видите и в идеите за летни прически, които са закачливи и оголващи врата.
лесни прически

Любимите ни прически с плитки могат да изглеждат още по-чаровно. В сайта на LAZARA вече сме ви показвали как да си направите подобна красива и женствена прическа, към която може да добавите няколко едноцветни фиби, направени под формата на морски шах. Така ще закрепите края на плитката от външна страна.

лесни прически

С няколко фиби могат да се получат дори официални прически. Този кок с френска плитка се получава много лесно. Плете се на една страна, а след това се усуква и повдига на кок. Подсигурява се с няколко фиби с цвят, близък до този на косата или дрехите, а по желание – с контрастен, за да изпъкнат.

лесни прически

Лесна прическа с цветовете на дъгата – благодарение на много фиби. Косата е прибрана в нисък кок, а цветните украшения създават акцент. Разгледайте и останалите идеи за лесни прически 2016 в галерията по-долу и още утре изпробвайте някоя от тях. Къде са ви фибите ?

лесни прически

лесни прически

лесни прически

лесни прически

лесни прически

лесни прически

лесни-прически

лесни-прически

лесни-прически

лесни-прически

лесни-прически

 

 

източник : cosmopolitan.com