Всичко за косата

Най-новият тренд за брюнетките – бомбре

бомбре

Представяме ви най-новият тренд за брюнетките – черешово бомбре. И ако ви е омръзнала да виждате само блондинките се забавляват, дойде време и на тъмнокосите красавици да си поиграят с нюансите и да се насладят на разкошни отенъци в косите.

Вярно е, че вече съществуват безброй варианти за боядисване на косата, но като че ли повечето от тях остават достъпни предимно за русокосите дами. Но ето че се появи перфектната възможност за чернокосите жени в последния цветови тренд – бомбре, който носи името си от думите „cherry bomb ombre“. И ако искат да изглеждат модерно през зимния сезон – това е тяхната възможност да го направят по най-приятния начин.

Най-новият тренд за брюнетките – бомбре

бомбре

Черешовото бомбре е създадено от колористът на звездите Бет Минарди и включва тъмно-червени тонове, вплетени в кафявата или черна коса, за да й „добавят енергия и измерение.“ „Този нюанс работи добре на маслинови или порцеланови тонове на кожата, но с червените нюанси може да се играе нагоре или надолу, за да отговарят на всеки тен„, обяснява специалистът.

бомбре

Вижте как може да изглежда промяната на прическата „преди“ и „след“ бомбре намесата. Без драстично да се изменя визията, по този начин може да се освежи външния вид на всяка брюнетка и да изглежда много по-стилна и модерна.

Ако искате да преминете от черно или тъмно-кафяво към черешово бомбре, помолете фризьора си да ви боядиса в богато студено червено, поставено в кичури из цялата коса. И последната хубава новина по този повод ще бъде и лесната поддръжка на прическата.

бомбре

бомбре

бомбре