ombre

15 нови идеи за омбре, които може да опитате.

Дамите обичат да се забавляват, като си играят с нюансите на косите си, защото това им дава възможност да променят леко визията си и да експериментират, без да рискуват дължината на своите прически. Използването на различна боя за коса е много по-безопасно и

нетрайно от използването на ножиците все пак, нали?

Актуалната вече няколко сезона омбре коса ни дава възможност да опитаме да добавим преливащ контраст и измерение към старите си дамски прически, а ето че и тази есен настъпва с нови и вълнуващи предложения за жените с всеки цвят на косата. Защо да не се позабавляваме с любимият начин за боядисване на косата в Холивуд – омбре? От фините преходи до високо-контрастни цветове, нека да видим какво са избрали любимите ни звезди за тази есен.

Нови идеи за омбре

ombre

Фината прическа омбре на Салма Хайек изглежда като естествен преход от естествения й черно-кафяв оттенък към топло кестеняво. Това е идеалното решение за дамите с черна коса. Най-сполучливото омбре на черна коса е когато няма контраст.

ombre

Омбре прически за есента като на Джордан Дън позволяват постепенното избледняване на косата от корените до краищата и преминаването от кестеняво към русо.

ombre

Дамите с червена коса  могат да експериментират с прически омбре като на Ема Стоун – с мека градация от наситено червено при корените,

преминаващо към ягодово русо в краищата.

ombre

За допълнително драматичност във визията опитайте омбре прическа с висок контраст на цветовете като на Ванеса Хъджинс.

ombre

София Вергара е отличен пример на класически кафяво преливащо към русо омбре. Прическата дава опция на жените с руса коса да изпробват и кичури омбре.

ombre

Интересен омбре ефект като на Сиара се получава с рамкиращи лицето по-светли кичури коса, които удължават оптически лицето й.

ombre

По-голямата сестра на близначките ОлсънЕлизабет Олсън не се нуждае от допълнително обем на косата, защото нейното омбре създава илюзия за текстура.

ombre

При Алесандра Амброзио се наблюдава естествено  избледняване от тъмно към светло кафяво.

ombre

Нюансите в русата прическа на Роузи Хънтингтън-Уайтли преливат от пепеляво до маслено русо.

ombre

Новият стил на Ким Кардашиянприческа каре с комбинация от мека цветова градация.

ombre

ombre

ombre

ombre

ombre

 

източник:elleuk.com