10 трика за хубав маникюр

trikove manikiur pchela jalto cherno top lak

Ние жените обичаме лаковете си за нокти, защото ни дават още един начин да изразим индивидуалността си, ето защо ще ви подшушнем на ушенце 10 трика за хубав маникюр. Без значение какъв е стилът на ноктите ни, формата, цвета и шарките по тях, маникюрът е част от нашата цялостна визия.

Маникюрът – част от цялостната ни визия въпреки настроението

trikove manikiur lilavo bejovo

А когато лакът е съчетан с облеклото, придава една цялостна завършеност. Със сигурност е доста интригуващ ефектът на настроенията ни над стила на ноктите ни. Но нека преминем към малките тайни за поразителен маникюр.

Малките тайни на красивия маникюр

trikove manikiur triagalnici

1. Първият от 10 трика за хубав маникюр, опира до неутралният бял цвят. Поставянето на 1 слой бял лак за нокти под цвета, който сте избрали, помага на основния цвят да изпъкне и да се задълбочи. Ефектът се постига и при светли и при тъмни нюанси.

trikove manikiur nokti lilavo zeleno sinio

2. Почистете изцапаните с лак кожички с помощта на четка за рисуване (като тези, с които едно време си рисувахме в блокчетата). Натопете я в ацетон и внимателно почистете кожичките. От кой салон за красота излязохте?

trikove manikiur nokti jalti kojichki

3. Сигурно ще бъдете изненадани да прочетете, че един от най-добрите начини да предпазите кожичките си от лака си за нокти по време на лакиране е като ги намажете с вазелин. Да, просто намажете тънък слой на кожичките си и готово. Вече сте една крачка на пред по пътя към по-хубав маникюр.

trikove manikiur rozovo sarce vazelin

4. За да защитите току-що лакираните нокти от повреди (полепване на прах, надраскване), намажете ги с 1 капка олио. Така няма да полепват прашинките.

manikiur trikove rozovi brokat olio

5. Предотвратете изтриването на лака по краищата на ноктите. За да запазите цвета за по-дълго време, добавете тънък слой топ лак в рамките на 24 часа след лакирането.

manikiur trikove rozov lak sarca

6. За да изсъхне по-бързо лака ви, потопете ноктите си в купа с ледено студена вода. Постойте така 3-4 минути.

trikove manikiur kupa voda cvetq

7. Качеството и доброто състояние на лака са важни за дългото му задържане върху ноктите. Внимавайте къде държите шишенцата си. Излагането им на пряка слънчева светлина ще ги унищожи.

manikiur trika pchelichki bqlo jalto

8. Когато става въпрос за белите лакове, сме забелязали, че те някак стоят на ленти върху ноктите ни (по-светли и по-тъмни). За да избегнете това неравномерно нанасяне, което се получава използвайте безцветен лак база за основа. Той ще помогне за равномерното нанасяне.

manikiur trikove kalinki cherveni na tochki

9. Може би един от най смешните трикове в темата с лакирането на нокти е облизването. Колкото и странно да звучи, това всяка дама трябва да го знае. Ако неволно повредите малък участък от повърхността на ноктите си с облизване можете отново да загладите повърхността (стига да не е прекалено втвърден лака).

trika manikiur sivo kafqvo cherno

10. Когато решите да се лакирате е повече от задължително, да го правите когато ноктите ви са напълно сухи. Понякога не е достатъчно да ги избършете в кърпа. Гледайте да не сте намокрили ръцете си поне час преди процедурата. Противен случай рискувате новото ви произведение на изкуството да стане на малки мехурчета.

manikiur trikove cherno bqlo figuri

Няколко трика за хубав маникюр

manikiur trikove kafqv cherven

Хубав маникюр със сърца

trikove manikiur frenski sarca cherni

Интересен маникюр в свежи цветове

trikove manikiur jalto zeleno cherveno