Маникюр

Френски маникюр с декорация

frenski-manikur-s-dekoraciq

frenski manikur s dekoraciq

Хубавото на класиката е, че никога не излиза от мода. Този вариант на френски маникюр с декорация е една нова форма за актуализация и вид „ъпгрейд“ на любимия на всички начин за носене на красиви и деликатно оформени нокти. Намерете си повод да сте актуални с любимия си вид модифициран и шик френски маникюр. Традиционната бяла хоризонтална лента придобива нови измерения. Освен формата, промяна има и в цвета й, което прави нещата още по-забавни. Макар и променен, класическият френски маникюр продължава да държи челни позиции сред предпочитанията на дамите. Причината за това вероятно се крие в неговата функционалност, защото е подходящ както за ежедневна визия, така и за официален повод.

Френски маникюр с декорация

frenski manikiur s dekoraciq

Както сами може да се убедите от снимките в галерията, новите тенденции при френския маникюр допускат абсолютно въображение. Може да бъде оцветен или върха на нокътя, или базата. Освен това, обърнете внимание на начина, по който е направен този френски маникюр с декорация на снимката горе. Уникално е, нали?

frenski manikur s dekoraciq s kamuni

Лека декорация върху единия нокът е достатъчна, за да създаде празничност в маникюра. Ако не се използват неутрални цветове, е добре да се избере тон, който се съчетава с дрехите.

idei za frenski manikur s dekoraciq

Ето още едно предложение за уникален френски маникюр с декорация за дълги нокти – база в телесен цвят и нежна декорация в пастелни тонове и графика, която се спуска по-надолу от очакваното.

frenski manikur s dekoraciq risunka

Остър френски маникюр с едноцветна декорация, която изглежда семпла, но впечатляваща. Разгледайте и останалите вдъхновяващи модели в галерията със снимки по-долу и изберете кой вид ще си направите при следващото посещение при маникюристката.

cheren frenski manikur s dekoraciq

frenski manikur s dekoraciq risunka

cheren frenski manikur s dekoraciq s cvetq

sin frenski manikur s dekoraciq

frenski manikur s dekoraciq cvetq

frenski manikur s dekoraciq brokat

frenski manikur s dekoraciq risunki

frenski manikur s dekoraciq s cvetq

frenski manikur s dekoraciq s cvete

frenski manikur s dekoraciq v zeleno

nejen frenski manikur s dekoraciq

frenski manikur za kusi nokti s dekoraciq

frenski manikur s dekoraciq za kusi nokti

frenski manikur s dekoraciq kamucheta

frenski manikur s dekoraciq

frenski manikur s dekoraciq s brokat

nejen frenski manikur s dekoraciq

 cherven frenski manikur s dekoraciq

frenski manikur s dekoraciq cvete

frenski manikur za ostri nokti s dekoraciq

Снимки: Instagram