Маникюр

Идеи за маникюр в домашни условия

идеи за маникюр в домашни условия

Всички идеи за маникюр в домашни условия трябва да са лесни, но ефектни, за да предизвикат интерес. Ето защо сме подбрали именно такива, с които ще се забавлявате в къщи, докато си правите сами красив маникюр в къщи. Само в няколко последователни стъпки ще постигнете желания вид на ноктите си. Инструкциите за това може да видите по-долу.

Идеи за маникюр в домашни условия

идеи за маникюр в домашни условия

Този привлекателна маникюр е сред хитовите в Cosmopolitan и лесно може да си го направите сами в къщи. Трябват ви само : база, бледо-розов и червен лак за нокти, кръгла глава на карфица и топ лак. След това лакирайте ноктите си с един слой база и след като изсъхнат нанесете отгоре равномерно розов лак. Върху парче алуминиево фолио излейте малко от червения лак и с върха на топлийката топнете в него, а след това направете един кръгъл отпечатък в центъра на върха на нокътя. След това от ляво и от дясно направете още по няколко еднакви полукръга, като започвате всеки там, където свърши последния. Накрая подсилете с топ лак.

идеи за маникюр в домашни условия

Първата идея за маникюр в домашни условия е много лесна, но изглежда ефектно. Идеята е да се получи артистичен плисък от цветове.

  1. Както може да видите в последователните стъпки от снимката по-горе, използват се три цвята – бял, син и червен лак за нокти. 2.
  2. След като се лакират с основа в  бяло, се изчаква да изсъхне добре, а след това върховете на пръстите се завиват с парче лекопласт или тиксо, в което се изрязва прозорче за нокътните плочки. Целта е да се предпази кожата около тях от зацапване.
  3. Върху пергаментова хартия се капва малко от червения лак. Единия край на сламка се потапя в него и се издухва върху ноктите от другата страна.
  4. По същия начин се процедира и със синия лак.
  5. Свалят се лепенките и с лакочистител се почистват неволно допуснатите петна. След като засъхне добре се нанася финалният щрих – пласт топ лак.

идеи за маникюр в домашни условия

За този свеж маникюр с маргаритки са нужни лакове в светло-синьо, бяло и жълто.

  1. Лакирайте два пласта от синия лак и изчакайте да изсъхне добре.
  2. С белия лак нарисувайте плътни бели цветя.
  3. В центъра на всяко направете по една жълта точка.

идеи за маникюр в домашни условия

Маникюр с графити, за който са нужни само два цвята лак за нокти – бял и черен. Върху черната основа направете бели неплътни черти в различни посоки, като добре отцедите четката преди това.

идеи за маникюр в домашни условия

Този Коледен маникюр се прави върху червена основа. Отгоре се лакира със прозрачен лак брокат, а след като изсъхне се рисуват снежинките с бял лак и тънък накрайник. Отгоре се поставя слой топ лак, който да запази маникюра за по-дълго време.

източник : cutediyprojects.com

 

Inline
Inline