Идеи за маникюр за дълги нокти

manikiur dalgi nokti ideq

 dalgi nokti manikiur ideq

Малките детайли върху перфектно поддържаните нокти могат да променят вида на всяка жена. Ето някои идеи за маникюр за дълги нокти, които ще направят ръцете ви по-елегантни и класни или ще прибавят игриви и закачливи вибрации в цялостния аутфит. С голямо разнообразие от нюанси в лаковете за нокти и текстурите, както и безбройните възможности и източници за вдъхновение. Изберете този, който допада най-много на личния ви стил и способности.

Идеи за маникюр за дълги нокти

idei za manikiur dalgi nokti parij

Стикерите и печатите са нокти са страхотни инструменти за декорация на маникюра, с които може да развихрите въображението си и да си поиграете, ако не можете да рисувате добре. Този нежен стил за нокти, вдъхновен от Париж е просто една идея от смесването на изчистен бял лак и сладки щампи. Използвайте този модел и създайте своите  идеи за маникюр за дълги нокти.

Още интересни предложения

manikiur dalgi nokti ideq

Вечните нюанси черно и сребърно могат да доведат до възхитителни дизайни за маникюра. Особено ако добавите мотив с изтънчено перце и няколко плоски мъниста, които да придадат текстура и измерение в цялостния вид. Вероятно този дизайн за маникюр ще намери множество почитатели заради неговата простота и многостранност.

manikiur za dalgi nokti interesni

Когато бляскавите мотиви се срещнат лице с лице с деликатните нюанси на аквамарин и бяло с меки графични форми, се получава супер многостранен дизайн за маникюр. Той е привлекателен за почитателите на минимализма и скромността, откакто този стил допълва цялостният вид на дамата, която го носи, без да става център на внимание.

manikiur za dalgi nokti cvetq

Цветята в един от най-женствените нюанси винаги изглежда невероятно върху ноктите. Цветните шарки са преплетени с абстрактни мотиви, докато красивата игра на лилаво, розово и люляково правят финалният резултат просто перфектен.

idei manikiur dalgi nokti kucheta

Никога няма да ни омръзнат тези сладки анимационни муцунки от „Лейди и скитникът“. За да се създадат върху ноктите се иска голям талант, но резултата е безупречен и толкова сладък.

Идея за маникюр за дълги нокти с морска тематика

manikiur za dalgi nokti morski

 Пъстри шарки в маникюра за дълги нокти

idei manikiur dalgi nokti sharka

Дълги нокти с маникюр в пастелни тонове

manikiur za dalgi nokti

Сладурска декорация върху дълги нокти

idei manikiur dalgi nokti simpsons

Контрастни цветове в маникюра за дълги нокти

manikiur za dalgi nokti kontrasti