Мода и Стил

8 март – женствени и стилни

8 mart

8 mart

8 март – празник на женствеността и красотата! И дори, ако в обичайното време носите дънки или панталони, за да бъдете в състояние да тичате трескаво из целият град, то в този ден нещата трябва да бъдат малко по-различни. Вие трябва да се почувствате като жена, т.е. красива! В този ден искате да внесете със себе си, навсякъде където влезете, добро настроение и голяма доза грациозност. Разбира се, за да постигнете този ефект, ви трябва и впечатляващ тоалет. Какво да облечете на 8-ми март? Разгледайте нашите предложения тук долу.

8 март – женствени и стилни

8 mart

ВИСШ ЕЛЕГАНС

Ако ще прекарвате деня в офис среда, то белият цвят силно подчертан с черно е най-подходящият избор. Оставете светлият цвят да е водещ този път. Пролетта, все пак, тъкмо настъпва и трябва да започнем да давам път на повдигащите духа нюанси и да приберем мрачните и скучни такива. Съчетайте черно-бялата си рокля с дълъг бял елек или блейзър.

8 mart

ЖЕНСТВЕНОСТ ВЪВ ФЛОРАЛИ

В днешния ден ще бъдете обсипани от цветя. Облечете нещо, което да превърне вас самата в крехко пролетно цвете. Заложете на класическите цветове – черно, сиво, червено. Добавете обувки в сребрист цвят и голяма чанта от крокодилска кожа, в която да поберете всичко необходимо за през деня.

8 martЯРКА КАТО РОЗА

Ярките цветове можете да ги носите и като акцент на 8 март. Ако имате среща на бар с приятелки за вечерта, заложете на блуза с кокетния пеплъм елемент, дръзки високи токчета и геометрични обеци.

8 mart

НЕЖНИ ПАСТЕЛИ

Пастелите са основна част от модата в последните две години и тази пролет те не отстъпват позиции. Бледо-розово или свежите ментови цветове? Важното е дрехите ви в тези цветове да бъдат от фини материи.

8 mart

ГОРЕЩА И ПРЕЗ ДЕНЯ

Червеният цвят казва всичко. С него вие показвате, че сте жена, която не се стеснява да е в центъра на събитията. Елегантната червена рокля през деня ще повдигне празничния ви дух и ще накара да се почувствате като модерната Малена.