бански костюми

4 грешки, които допускаме със своите бански костюми, но трябва да спрем.

С настъпването на топлото лято всичко, за което си мислим е море, почивка и отпуск. И когато ни се отдаде възможността да си починем от работа и да се разхладим на някое екзотично и далечно място, трябва да изглеждаме подобаващо. Вероятно всички жени полагат усилия, за да влязат във форма преди това със спазване на диети за отслабване и с изтощителни упражнения за отслабване, но едва ли си дават сметка, че доброто самочувствие и приятните преживявания не винаги трябва да бъдат комплектовани с идеална фигура.  Ето и кои са най-често срещаните грешки, които дамите допускат относно своя бански костюм и ги имайте в предвид, преди да заминете за някой плаж или басейн.

4 грешки, които допускаме със своите бански костюми

бански костюми

  • Грешка №1 – Фокусираме се над пълното покритие на тялото си.

Ако търсите модели с по-дълги или по-дълбоки бикини, за да прикриете наличния целулит, значи не знаете, че така нареченото перфектно тяло е мит и вашето е божествено точно такова, каквото е. Но, ако не можете да се покажете уверено с него на плажа знайте,  че един оскъден цял бански може да направи фигурата ви по-слаба.

бански костюми

  • Грешка №2 – Мислите, че целите дамски бански са старомодни.

Истината е, че един цял бански може да изглежда наистина сек*и. Така че, ако искате да се смесите наличните си бански костюми, може смело  да излезете извън зоната си на комфорт и да изпробвате някои от актуалните модели бански 2016.

бански костюми

  • Грешка №3 – Носите неудобен модел бански костюм.

Ако под вашия бански остават следи върху кожата ви или ви стяга, убива и не придържа гърдите ви, което води до болки в раменете, това са знаци, че сте си сложили грешен модел или размер. Най-често допусканата грешка, която повечето жени правят, е да си купят бански, чийто силует не подхожда на типа на тялото им. От ключово значение е да можете да плувате и да подскачате, без плата да се смъква или размества. Най-лесното решение за плуване са моделите цели бански.

бански костюми

  • Грешка №4 – Не изплаквате банския след плуване.

Всички знаем, че да седим в мокрите си бански е просто нездравословно за нас, но ако ги оставим с часове след плуване в солена или хлорна вода, това е лошо за тях. Ето защо трябва да се изперат и изплакнат добре, след което да се оставят да изсъхнат.

източник:glamour.com