Мода и Стил

13 издаващи фактора, че сте стилни

стрийт стайл мода

Няма жена, която преди да излезе навън, да не промени нещо в тоалета си – дали палтото, обувките или някой аксесоар. Като излизаме на вън в тази джунгла на суетата, която обитаваме, искаме да изглеждаме безупречно. Чувствате се добре, огледалото ви казва, че изглеждате добре и ако имате капчица съмнение, че нещо не ви е наред с тоалета, ето 13 фактора, които ще елиминират и това последно нерешително чувство и да сте сигурни, че стиловите ви избори са перфектни.

13 издаващи фактора, че сте стилни

стрийт-стайл-мода

 

1) Получавате комплименти за тоалета си поне няколко пъти седмично.

2) Никога нямате чувството, че не сте облечени подходящо за събитието, на което се намирате.

3) Вашите приятели имат навика да ви питат от къде сте си купили дадено нещо, а после да се повяват в същото след време.

4) Можете да опишете накратко своя стил с 3 думи.

5) Винаги сте имала всеки един “must-have” артикул – шлифер, леопардови обувки, малка черна рокля, и т.н.

6) Виждате се с личния си шивач по-често, отколкото с някои от близките си приятелки.

7) Вашето семейството и приятелите ви всеки път ви молят да ги вземете с вас на пазар или ви използват като консултант преди големи събития.

8) Често ви спират на улицата непознати жени, които ви питат къде да намерят даден елемент от това, в което сте облечени.

9) Хората гледат вашите дневни визии, които пускате в Инстаграм, за да почерпят вдъхновение.

10) Дори и в дните, когато имате чувството, че няма какво да се носите, все успявате да измислите от нищо нещо.

11) Можете да разгледате себе си от преди три месеца или преди три години и все още да ви харесва тоалета, в който сте облечени.

12) Вашето семейство мисли, че е “невъзможно” да пазаруват за вас нещо, защото вашият вкус е много специфичен, в превод – шик.

13) Не е нужно да харчите много пари, за да изглеждате перфектно. Добре обучените ви очи служат също толкова добре в трифт шоп, колкото в един мол.

Inline
Inline