drehi debeli jeni

7 съвета за всички пухкави жени, които искат да изглеждат стилно.

Дамите с по-пищни форми не трябва да се лишават от възможността да изглеждат модерно. Независимо от фигурата си, те могат да използват в своя полза платовете и моделите на дрехите, които обличат, за да представят тялото си по най-приятния начин. Наложените стандарти за красота понякога карат дамите, които не успяват да се “поберат” в категорията, да се чувстват по-малко женствени и привлекателни. Това е недопустимо, защото всички жени, които скоро са станали майки и не са възстановили фигурата си, както и тези, които са натрупали малко излишни килограми през зимата или менопаузата, са също толкова красиви, колкото и останалите. Те трябва да се чувстват добре в кожата си и да се обичат такива, каквито са. Ето и няколко начина, които ще помогнат и околните да харесат начина, по който изглеждат.

Жени с голям размер дрехи – как да се обличат правилно

drehi debeli jeni

Обличането е изкуство, независимо от размера на дрехите. Играйте си с пропорциите, защото в играта на стайлинга на тела с по-пищни извивки не става дума за свободните дрехи или за тези по тялото. Става дума за контраст и баланс. Така че, вземете една игрива миди рокля и й дайте структура с обемен изрязан блейзър. Или комбинирайте риза по тялото с нещо по-обемно. Със сигурност ще изглеждате шик.

drehi debeli jeni

Разчупването на визията е много стар стайлинг трик. Има няколко начина, по които да го направите – като откриете малко от талията си, когато сте облечени в сет от дрехи с еднакъв десен, като подчертаете ключицата  в топ без ръкави или като оголите глезените в навитите крачоли. Всеки от тези трикове ще направи чудеса за създаване на дължина.

drehi debeli jeni

Друг трик за издължаване на силуета, който изглежда добре на пухкавите жени е V-образното деколте. Превърнете тази пищна област от тялото си в предимство и насочете погледите към нея. Носете рокли и блузи тип “прегърни ме” и избягвайте поло.

drehi debeli jeni

Използвайте металически акценти. Един златист колан, например, трябва задължително да присъства в гардероба ви. Нищо друго не може да извиси стила така, както металната катарама. Освен че е подходящ за всеки аутфит, лъскавият колан ще направи талията ви да изглежда по-тънка.

drehi debeli jeni

Ако усещате, че се налага да се борите с ежедневните модни решения, отървете се от стреса, като държите в гардероба си само дрехи, които обичате. Ако роклите като на кукли ви допадат, купувайте по една от всеки цвят. И ги носете всеки ден. Гарантирано ще се чувствате чудесно и ще губите по-малко време сутрин в избор какво да облечете.

drehi debeli jeni

Пищните дами трябва да следват модните тенденции, защото те не са привилегия само на манекенките. Вероятно вече сте чували, че трябва да избягвате трендовете и да се придържате към класическите модели. Това са абсолютни глупости! Единственото, за което вие (или някой друг) трябва да се притеснявате е дали дрехата ви става и ви е по мярка.

drehi debeli jeni

Носете всички принтове. Вероятно сте чували и това, че по-пълните жени трябва да избягват тези шарки, но това не е така. Едно смело струпване на форми на едно място  може да бъде изненадващо ласкателно за фигурата ви.

 

 

източник:purewow.com