Мода и Стил

Пролетен стил като на френските жени

jeni

Има 8 задължителни неща за пролетта, с които да изглеждате като стилна французойка. Вижте кои са!

Когато си в Париж се дръж като парижанка – пий еспресо, яж кроасани и постигни онзи небрежен и готин стил, с който са родени всички френски красиви жени. Това е онзи вид, в който сякаш сте се облекли само за 5 минути, но изглеждате страхотно – визия, която всички искат да постигнат. Вижте как да посрещнете пролетното време по начин, по който ще го направи всяка шик мадама с усет за мода и стил, независимо къде живеете.

8 начина да изглеждате като френските жени

jeni

Носете овърсайз пуловери.

Всяко момиче трябва да има поне един грамаден кашмирен пуловер за пролетта – в черно, тъмно синьо или тъмно бежово. Изберете такъв модел, който да е мек и относително неструктуриран, но в никакъв случай да не раздърпан, за да може да го носите и в офиса. Тази дреха е идеална за този преходен сезон и може да се съчетава както със структурирани панталони, така и с ярка миди пола.

jeni

Слънчеви очила с дебели рамки.

Уверете се, че имате чифт слънчеви очила в класическа форма за пролетта. Модел с лека котешка форма ще ви направи да изглеждате стилна и модерна, освен това никога няма да се чувствате небрежно облечена, когато ги носите.

jeni

Черни панталони.

Черните панталони на момичетата, които се обличат във френски стил, са ушити перфектно и леко свободни. Тази класика в гардероба трябва да бъде с крачоли, следващи извивките на краката, но не плътно. Дължината до кокалчетата дава възможност да се носят както с боти, така и с балетни ниски обувки.

jeni

Туид якета.

Облечете като една последователка на великата Коко Шанел едно туид яке/сако тази пролет. Вероятно баба ви би носила костюм с пола в тези текстурирани вълни, но младите френски жени биха взели на заем само горната част, която биха съчетали с дънки и небрежна памучна тениска.

jeni

Кожено яке.

Този вечен айтъм в гардероба не познава граници. Облечете го върху дрехите си, когато излизате с приятели. Може да го съчетаете и миди пола с плисета, докато вървите към офиса. Може дори и върху коктейлната си рокля да го наметнете вечерта.

jeni

 Ярка чанта.

Французойките обичат да се придържат към класическите неща като съчетаване на черни панталони и дънки с ушити блейзери и елегантни блузи. Тайната, която се крие зад небрежния шик във визията е ярката чанта, която е подходяща за носене от сутрин до вечер.

jeni

 Дънки с прави крачоли.

Френските жени владеят до съвършенство играта с денима и докато тенденциите идват и си отиват, те винаги разполагат с чифт дънки с прави крачоли, които носят вайба на дрехите, които винаги са на мода.

jeni

Обемно яке.

Това толкова модерно през тази пролет яке е нещо средно между яке за мотор и небрежно дънково, но за да изглеждате като французойка, изберете модел със смален силует, който да съчетаете както с дънки, така и с малка черна рокля след работно време.

източник:glamour.com

Inline
Inline