дамски пуловери

Най-модерните 7 модела дамски пуловери за зима 2016-2017. Имате ли от тях в гардероба си?

Меките пуловери винаги могат да “спасят” една жена  когато A) няма какво да облече и B) иска да се оттегли в отшелническо състояние на есенно-зимен уют. И докато някои обичат да сменят прилепнали дрехи, които описват всяка извивка от тялото им, ние предпочитаме да се чувстваме раздвижено и стилно през този сезон. Ето тук е времето на тези седем стила зимни пуловери, които идват в неочаквани цветове и ласкателни силуети.

Модерните 7 модела дамски пуловери за зима 2016-2017

дамски пуловери

Пуловери тип туника с колан.

Макар да обичаме пуловерите на бучки, но те не винаги са най-ласкателни за фигурата ни. Решението: колан, който дефинира талията и създава един силует  на пясъчен часовник въпреки допълнителната материя.

дамски пуловери

Дамски пуловери с паднало рамо.

Това лято беше несъмнено сезона на топовете с разголени рамена, които  бяха буквално навсякъде. Но само, защото става все по-студено, не означава, че трябва да се откажете от тенденцията до пролетта, благодарение на топлите опции като тази, носена умело с малко разкрита плът само на едната ръка.

дамски пуловери

Дамски пуловери с цвят на тиква.

През студените месеци можете да видите тикви навсякъде. Освен, че правят света ни по-цветен, те изглеждат много по-свежо от останалите цветове плетени пуловери и могат да внесат настроение във всеки мрачен ден, нали?

дамски пуловери

Пуловери със смесени материи.

Защо да избирате между памук и изкуствени кожи, когато можете да имате и двете? Това е смисълът на тази тенденция, която вижда две материи, които обикновено не са свързани една с друга, да се смесват заедно в едно супер-уютно парче дреха.

дамски пуловери

Модерни пуловери с морски мотиви.

Нямаме в предвид да се “хвърлите” в синьо-белите моряшки райета, но предлагаме да добавите тяхна обновена версия в гардероба си, независимо дали това означава различна цветова комбинация или погазване на идеята за единични и равномерни ивици.

дамски пуловери

Пуловери с ретро десени.

Виждали ли сте някога друг дамски пуловер, който да ви кара да искате да носите чифт дънки с широки крачоли повече?

дамски пуловери

Дамски пуловери в пастелни тонове.

Хубавите пастелни цветове са забавна и неочаквана цветова схема за есента и зимата. Помислете колко щастливи ще бъдете, когато не носите черно или сиво през най-мразовитите зимни дни.

източник:purewow.com