Ревюта

Мъжка мода: Louis Vuitton пролет 2015

majka moda tendencii review

Ким Джоунс, който е главен дизайнер на мъжката колекция на Louis Vuitton, е като характер, излязъл на бял свят от творба на Ръдиард Киплинг. Той е ирландското сираче попаднал сам в Индия в края на 19-ти век. Джоунс е истински пътешественик и е изненадващо, че му е отнело толкова много време, за да посети най-накрая Индия. Луиз Уилсън, неговият професор в Central Saint Martins, е човекът, който го убеждава да пътува до там. Както и предполагате, точно за това Джоунс е посветил най-новата си колекция за Louis Vuitton на нея.

Louis Vuitton пролет 2015 – мъжка мода

tendencii majka moda louis vuitton

В колекцията на Louis Vuitton се появява неизбежен основен синхрон в два цвята. „Вечният лукс на дворците е вдъхновение на Джоунс и неговия екип. Стражарите на двореца са отправната точка за вариации на колекцията с вайб на военна униформа и шорти в лъскав велур, гащеризони в цвят каки и розово, и всички те в „тъмното синьо на Индия“„, коментира оракула за стил – Даяна Врийланд. Украсени с бродерии бомбър якета с логото на LV. Именно този вид подробности свидетелстват за дизайнерското око за детайла. Джоунс за Louis Vuitton пролет 2015 е трябвало да произведе памучен копринен Airtex за саката си, защото масовото производство е унищожило всички други възможности.

Мъжка мода – визии от Louis Vuitton

lv majka moda reviuta tendencii

Но това е наистина вид история, която Louis Vuitton винаги се опитва да каже: ценителите искат нещо рядко, скъпо и усъвършенстваното, чрез използването на най-добрите материали. Дизайнерът редовно прави проучване за най-добрите платове и влага цялата си енергия и работа в това да създава дрехи от най-висококласните и добри материи – от фланелките от органза до водоустойчиви кожени чанти. Той също знае от личен опит от какво истинските туристи се нуждаят. Беше жалко, че публиката не е имала представа, че няколко от последните чанти във финала се отвориха, за да разкрият от вътре преносимо бюро или всичко, което един музикант ще носи със себе си, ако е на път (музикални листове, тетрадки, мастило).

majka moda louis vuitton prolet

majka moda louis vuitton prolet 2015

majka moda louis vuitton prolet 2015

majka moda louis vuitton prolet 2015

majka moda louis vuitton prolet 2015

majka moda louis vuitton prolet 2015

majka moda louis vuitton prolet 2015

majka moda louis vuitton prolet 2015 tendencii

majka moda tendencii louis-vuitton