Ревюта

Roberto Cavalli пролет-лято 2015

roberto cavalli prolet-lqto 2015

Roberto Cavalli пролет-лято 2015 носи всички характерни вибрации и стилове за тази легендарна модна къща, спечелила възхищението на всички Cavalli фенове, и не само! Дизайнерът е известен със своите несъвместими комбинации, които изцяло променят определението за „позволено“ и разрушават хармонията в света на модата. Cavalli черпи основното си вдъхновение от природата, доказателство, за което е неговата любов към животинските и флоралните щампи. Той пътува по света с цифров фотоапарат в ръка, готов да улови всичко, което привлича вниманието му, и превръща тези впечатления в вдъхновение за новите си колекции.

Вдъхновението зад Roberto Cavalli пролет-лято 2015

roberto cavalli prolet-lqto 2015

И кое е вдъхновението зад колекцията на Roberto Cavalli пролет-лято 2015? Ние казваме – природата и морето отново, със своите цветове, флорални и животински щампи. Новата колекция на Roberto Cavalli е наистина кавалкада от цветови контрасти. Човекът, който е изобретил избледнелите в пясъчен цвят дънки вероятно не би могъл да остави своята нова колекция, без да добави и деним в нея, нали така? Не, разбира се! Кавали е използвал денимът за да създаде панталони и шорти, очевидно разкъсани, както и горници с деним ръкави. От една страна, колекцията има доста колоритни макси рокли, които имат широки хоризонтални ивици от всички цветове на дъгата, украсени с флорални мотиви. От друга страна, са тези тоалети, целите в черно или целите в бяло с висока талия поли с еднакви горници, размити, вталени потници, рокли с отворени деколтета съчетани с дълги сака от същия плат, акордеонови поли, изработени от прозрачна материя, рокли с бели дълги ръкави и бродерии, тениски с високи талия шорти и така нататък.

Визиите на Roberto Cavalli на модния подиум

roberto cavalli prolet-lqto 2015

 

За обувки, Roberto Cavalli пролет-лято 2015 донесе високи сандали на платформа в различни цветове, за да се съчетаят добре със носените тоалети. Изглежда, че тази година много дизайнери са с „изглед към морето“, от където и са намерили вдъхновение за колекциите си и можем да бъдем само щастливи от този факт. Инспирираните от морето парчета означават свежест и разцвет и това е нещо, което винаги ще се посрещне с радост в нашите гардероби!

roberto cavalli prolet-lqto 2015

roberto cavalli prolet-lqto 2015

roberto cavalli prolet-lqto 2015

roberto cavalli prolet-lqto 2015

roberto cavalli prolet-lqto 2015