- Advertisement -
Ревюта

Предесенна колекция дрехи от Ralph Lauren 2016

Невероятната предесенна колекция облекла от Ralph Lauren 2016 ще очарова всички изтънчени дами. Освен, облечени топло и комфортно, жените, носещи тези модели, ще изглеждат стилно и шик през цялата есен.

На пръв поглед веднага прави впечатление, че цялата предесенна колекция Ralph Lauren 2016  е подчинена само на няколко основни тона – черно, бяло, пепел от рози и светло кафяво за всичко – панталони, дълги поли, рокли, пуловериобувки, якеташлифери, жилетки, анцузи, палта, сака и колани. Това безспорно са тези есенни цветове, които изглеждат женствено и елегантно.

Сред спортните модели дрехи в традиционен стил има няколко визии, вдъхновени от ездачите на коне, един от които включва и прилепнали панталони с кожена кръпка на коляното. В епоха, когато цената на маратонките може лесно да съперничи на тази на много дизайнерски обувки, идеята за инвестиране в един чифт удобни, високи до коленете ботуши за езда на Ралф Лорън, направени с кожа, която без съмнение ще изглежда по-добре с годините, е доста привлекателна.

Предесенна колекция дрехи от Ralph Lauren 2016

Това сладко място, където модата и активният начин на живот се срещат, е може би, идеално познатата територия за Ralph Lauren. Макар, че естеството на дейността на бранда може и да се е променило през последните десетилетия, от както марката е основана, сега основната й идея е същата.  Повишеното чувство на лекота и комфорт протича през цялата нова предесенна колекция на марката – дори и в изрязаното кожено бомбър яке и анцуг от кашмирен велур. Стилизираната с обувки на високи токчета и блещукащи пайети камизола е ясно предназначена да стигне извън пределите на неделния брънч, тъй като може да се каже, че излъчва повече лукс, отколкото почивно време. Случайният подход към часовете за коктейл, заедно с по-класическите парти рокли, включително един очарователен модел плисирана с арт-деко принт, създава усещане за лежерност и артистичност. Може да разгледате цялата предесенна колекция Ralph Lauren 2016 по-долу.

Предесенна колекция Ralph Lauren 2016