Ревюта

Круизна колекция Oscar de la Renta Resort 2016

letni drehi oscar de la renta

За шестте си месеца начело на Oscar de la Renta дизайнерът Питър Копинг е успял да представи две поразителни колекции – есенната Ready-to-wear и най-новата булчинска колекция. Сега той заслепява публиката с круизната Oscar de la Renta Resort 2016, която отново успява да улови де ла Рента естетиката в най-пълния си вид. Този път той решава да се концентрира върху два свята на марката. Това са Ню Йорк и Пунта Кана, като е запазил на максимално женствеността и изтънчеността на покойния моден дизайнер, който бе боготворен за всяка от своя колекция от толкова много хора.

Oscar de la Renta Resort 2016

chervena roklq oscar de la renta

Копинг си играе със запазената марка на Оскар – ярките цветове и закачливите флорални мотиви, като все още успява да поддържа визията много скромна и актуална. Красиви къдрици, сложни бродерии и перфектни шевове добавят съвършенството на колекцията, която гордо е насочена към всички тези елегантни и женствени жени, които искат да изглеждат и да се чувстват луксозни в офиса, на коктейл или просто в ежедневието си! Буйната цветова палитра е първото нещо, което хваща окото в модната линия Oscar de la Renta Resort 2016 и ние харесваме всяка една малка част от тях, независимо дали това са цветовете за плаж в магента, синьото на морските военни, или вечното червено и ярко жълто, и ли пък приглушените в черно или бяло тоалети.

Колекцията Oscar de la Renta Resort 2016

letni drehi rokli oscar de la renta

От гледна точка на модерните принтове ние виждаме флорални мотиви, поставени в различни цветови нюанси, но и такива, които изглеждат все едно нарисувани с четка, които хвърлят артистичноста при облеклата на съвсем друго ниво! Няколко визии идват в черно-бели нюанси, с акцент върху дизайна, детайли, плисета, бродерии и къдрици заместват флоралните мотиви на някои от тоалетите. Макси или мини, за дизайнера няма значение, защото в колекцията има колкото дълги рокли толкова и къси. Колекцията е една смесица от визии, които могат да се облекат и в офиса и на официална вечеря.

letni poli oscar de la renta

letni rokli oscar de la rent

vecherni rokli oscar de la renta