„Тореадорките“ на Dolce & Gabbana пролет-лято 2015

dolce and gabbana prolet-lqto 2015

За Dolce & Gabbana пролет-лято 2015 Испания е новата Сицилия. Тези две точки на компаса са главните вдъхновения за дизайнерите на лейбъла – Доменико и Стефано. Този път погледът им е към испанската култура и „испанското влияние в Сицилия между 1516 и 1713“. Те остават верни на своето италианско наследство и по традиция преоткриват културните белези на страната, чрез невероятни дизайнерски решения. Дизайнерското дуо този път ни дава възможност да направим малко пътуване до Испания като те представят сходствата и различията между културите на двете страни и романтиката между тях. Със своята колекция Dolce & Gabbana пролет-лято 2015, Доменико и Стефано обогатяват модния свят с нова модерна естетика, определенa от смели декорации, цветове и щампи, които хвалят културата на Испания и Сицилия. „Жената на Dolce & Gabbana“ е самоуверена и елегантна дама, която не се страхува да бъде в центъра на вниманието, облечена във всички възможни нюанси на червено и при това майсторски!

Фламенко танцьорка или тореадор при Dolce & Gabbana пролет-лято 2015

dolce and gabbana prolet-lqto 2015

Още в началото, когато забелязахме червения килим на модния подиум в Седмица на модата в Милано миналия септември, бяхме сигурни, че ще видим нещо страстно и драматично при стартирането на грандиозното шоу на Dolce & Gabbana! И тя наистина се оказа спираща дъха, каквато винаги е една Dolce & Gabbana колекция. Визиите от модния подиум на италианците оставиха безмълвни и задъхани присъстващите в залата. Със своите огромни и красиви бижута, сложни оплетени и бродирани дизайни в емблематичния червен цвят на марката.

Визиите на модния подиум

dolce and gabbana prolet-lqto 2015

Колекцията на Dolce & Gabbana пролет-лято 2015 е пълна с новаторски техники в кройките, тежки декорации и нестандартни форми и дизайни, поставени в познатите червени и черни тонове, които почти винаги присъстват в колекциите на марката. Видяхме всички характерни вибрации и белези на стила на италианската марка, в това число много драматична дантела, умопомрачаващи обувки и чанти, както и достойни за една кралица облекла, които моментално нахлуха в нашите мечти и фантазии. В края на шоуто, както очаквахме дизайнерите пуснаха армия от модели, облечени в еднакви тоалети, този път в обикновена бяла риза носена върху черна блуза и панталонки с висока талия, целите украсени с бижута. Визията е завършена с черни балетни пантофки.

dolce and gabbana prolet-lqto 2015

dolce and gabbana prolet-lqto 2015

dolce and gabbana prolet-lqto 2015

dolce and gabbana prolet-lqto 2015

roklq prezramki dolce and gabbana prolet-lqto 2015

dolce and gabbana prolet-lqto 2015

dolce and gabbana roklq cherno prolet-lqto 2015

roklq dolce and gabbana pola prolet-lqto 2015

dolce and gabbana cherveno cherno poli prolet-lqto 2015

prolet-lqto 2015 pola potnik dolce and gabbana