dog vogue kucheshka fotografiq

Софи Гаманд е френски фотограф, която живее и работи в Ню Йорк. Фокусът на нейния обектив е насочен предимно към са домашните любимци и особено кучетата в частност. Ето един от последните й интересни проекти, наречен  Dog Vogue – кучешка фотография.

Dog Vogue

kucheshka fotografiq

Докато живее в Ню Йорк, Софи забелязва, че кучешката мода е от сериозно значение там. Кучешките дизайнери се състезават за най-добре създаден модел. С помощта на Антъни Рубио, който създал някои уникални творения и няколко кучета, порода чихуахуа като модели, тя направила серия от портретни снимки. Те представят кучетата като принцеси, императори, рицари и богини.

Забавна галерия с облечени чихуахуа

Chihuahua fotografiq

Разгледайте забавните снимки, които освен добро настроение, може да ви вдъхновят. Възможно е да вземете идея за тоалет на себе си или на домашния си любимец, за  една стилна, елегантна и неповторима визия. Съгласете се, че куче, което изглежда така, няма как да не бъде сладко и да предизвиква умиление и усмивки. Представяме ви най-сладките и модерно облечени чихуахуа, които някога сте виждали.

fotografiq Chihuahua

Рокля и шапка за шикозна визия

fotografiq Chihuahua roklq

Папийонката и цилиндъра не правят строг вида на това сънливо куче

fotografiq Chihuahua kuche

Изискана дама чихуахуа

fotografiq Chihuahua kuche shapka

Chihuahua kuche fotografiq

Chihuahua kuche fotografiq drehi

Chihuahua kuche fotografiq cvetq

Chihuahua kuche cvetq fotografiq

kuche Chihuahua fotografiq

kuche Chihuahua fotografiq drehi