Стилът на звездите

10 сутришни рутини на успешните жени

сутришни рутини на успешните жени

Главните сутришни рутини на успешните жени.

Сутрешното време определено е много ценнo. Това са тези кратки няколко минути преди външния шум на света да нахлуе в деня ни. Изграждането на рутини, ви дава това спокойствие и сигурността, че ще имате ефективна и пълноценна сутрин. Ако все пак нямате своя собствена рутина, която да ви даде енергия за целия ден, не се тревожете, ние сме намерили идеалните примери за подражание. И ще започнем с една възхитителна дама – Ариана Хъфингтън, която е главен редактор на AOL и Huffington Post Media Group. Първото нещо, с което се захваща госпожа Хъфингтън на сутринта, е йогата и медитацията. Тя споделя, че при събуждането, не се насочва веднага към смартфона, а си взима дълбок въздух, издишва, усмихва се, благодари за това, което има и си подбира настроението за деня.

сутришни рутини на успешните жени анна уинтур

Ана Уинтур – главен редактор на VOGUE и креативен директор на Condé Nast 

Първото нещо, което прави сутринта Ана, е да играе тенис. Всеки ден в 5:45 часа сутринта, Ана Уинтур пристига в Midtown Tennis Club в Ню Йорк за един час на тенис. Арбитърът на добрия вкус може да се сблъска с играещи тенис модни звезди, като Хилари Рода или Шон Ейвъри. После следва бързо оправяне за работа у дома, преди главният редактор да стигне до офиса си в One World Trade Center.

сутришни рутини на успешните жени виктория бекъм

Виктория Бекъм – създател и креативен директор на Victoria Beckham Fashion Line

Рутината на Пош е много обикновена. Тя просто взима малко време за себе си. Половин час преди децата се събудят, Бекъм взима душ, мие лицето си, проверява за имейли, и хапва скромна закуска с плодове и зелен чай, последвано от двойно еспресо.

сутришни рутини на успешните жени гуинет поултол

Гуинет Поутрол – актриса и създател на GOOP

Сутринта на Гуинет започва с чаша топла вода с лимон. След като децата са облечени, нахранени и закарани до училище, на актрисата и гуру за начин на живот отнема един час, за да отговори на работните си имейли преди да започне с упражненията си от 10 до обяд. Да, това е два часа дневна тренировка по метода на Трейси Андерсън.

сутришни рутини на успешните жени джулиет

Жулиет де Бобинйи – партньор в Kleiner Perkins Caufield & Byers

Първото нещо, което прави сутринта Жулиет, е да си провери мейла. Де Бобинйи или си пуска DVD-то с упражненията по метода на Трейси Андерсън или има треньор, който идва до дома й. След една добра тренировка, тя винаги намира малко време да седне с децата си за закуска. Преди да поеме ангажиментите си в офиса, тя оставя двете си деца до училище. „Нашите 15 минути в колата заедно са едно скъпоценно време“, каза тя пред Goop.

сутришни-рутини-на-успешните-жени-изабел

Изабел Маран – моден дизайнер

След като облича униформата си – пантофки, стегнат чифт дънки, кашмирен пуловер и яке – Маран кара скутер до басейна в Сейнт Жермен – набор от 35 обиколки. „Имам нужда от това да дишам и да се справя с моите стресови дни. Това е един басейн от началото на миналия век,“ казва дизайнерът пред Harper’s Bazaar. „Харесва ми, че можете да получите своя кабина, така че не е нужно да отидете в съблекалнята.“ След като взима душ, Маран спира за фреш с моркови и джинджифил на пътя за офиса. Вече там, Маран изпива и кафето си за деня. „Пия черно кафе в американски стил, а не еспресо … Това не е много по френски, признавам.“

сутришни-рутини-на-успешните-жени-катерин

Катерин Пауър – създател и CEO на Clique Media

Първото нещо, което прави сутринта Катерин, е да тренира. Упражненията ме събуждат и карат кръвта ми да кипи. Получавам най-добрите ми идеи докато тренирам или обратно от фитнеса до вкъщи“, разказва Пауър пред гост редактора на SELF – Джесика Алба. След тренировка, закуската обикновено се състои от „едно яйце върху препечена филийка с малко авокадо.“

сутришни-рутини-на-успешните-жени-мишел

Мишел Коханзо – управляващ директор на The Land of Nod

Рутината на Мишел се състои в това да си избра тоалет за деня. Сутринната рутина на Коханзо е майсторски редактирана до едва 30 минути: „достатъчно време, за да се облечете и да изпиете толкова кафе, колкото е възможно“, казва тя за жените, които работят.

сутришни-рутини-на-успешните-жени-паял

Паял Кадакия – създател и CEO на ClassPass

Като фитнес идол, Кадакия изненадващо обича да тренира рано. Вместо да пие по чаша кафе, тя отива за 30 минутни упражнения или ако времето наистина я натиска, за 10 минути загрява за деня у дома. Така че ние предполагаме, че „твърде съм уморена“ за упражнение не е легитимно извинение за световно-известната Кадакия. Нейната най-дълготрайната сутришна дейност: спирането до Starbucks за Venti цитрусов зелен чай. „Това е част от моята рутина вече над 10 години!“

сутришни-рутини-на-успешните-жени-роузи

Роузи Хънтингтън Уайтли – модел, актриса, предприемач 

Сутришната рутина на красавицата е да се гушка в леглото със своя приятел, екшън-звездата Джейсън Стейтъм. До средата на сутринта Хънтингтън-Уайтли вече е разходила миниатюрните си дакели и е приготвила закуска.  По времето, когато повечето от нас сме се настанили в нашите офис столове, Хънтингтън-Уайтли вече е отпила от зеления сок, отговорила на имейлите и е с коса и грим – готова за фотосесията за деня.

Inline
Inline