Пътешествия

Хубави ресторанти в Париж

хубави ресторанти в париж кафе де флор

Едни от най-добрите ресторанти в Париж, където можете да се насладите на вкусна храна. 

Без значение колко много пътеводители ще прочетете преди да пътувате, вие сте длъжни да си тръгнете с вашия собствен наръчник за града и да усетите неговия пулс по своему. Ако сте решили да прекарате известно време в Париж, ние ще се опитаме да бъдем полезни, като споделим едни от най-страхотните места за ядене в града. И ще започнем с една от емблемите на Париж – „Cafe de Flore“. Намира се на Saint-Germain-des-Prés и силно препоръчваме да пробвате пушената сьомга върху франзела с пресни краставици.

 Ресторанти в Париж 

ресторанти в париж 404

Le 404

Пътуването ви до Париж никога няма да бъде цяло, без да хапнете в мароканския ресторант – Le 404. Слабо осветен с висящи фенери и много горящи свещи – там атмосферата е винаги приятна и елегантна. Храната е толкова вкусна! Можете да пробвате кус-кус със седем зеленчуци и агнешко месо.

ресторанти в париж ле реле дел енрекот

Le „Relais de l’Entrecôte“

Това е традиционен френски стекхаус на Шанз-Елизе, където има перфектно приготвена пържола и картофи, наред с други изкушения!

хубави ресторанти в париж

L’As du Fallafel

Вярно е, че и в България си имаме фалафели, но в L’As du Fallafel на Le Marais, можете да пробвате едни от най-страхотните фалафели в целия свят! Няма да останете разочаровани, повярвайте.

хубави ресторанти в париж жорж

Georges

Намира се в горната част на Centre Pompidou, Georges наистина е едно от най-красивите места, особено за вечеря. Неговите единични червени рози на всяка маса за хранене, са толкова красиви, както и прекрасната панорамна гледка към града. Място, където абсолютно си заслужава да посетите и прекарате време.

хубави ресторанти в париж лавеню

L’Avenue

Тази класическа бирария се намира на  Faubourg Saint-Honoré и е направо задължителна за посещение.

хубави ресторанти в париж хотел

Hôtel Costes

Насладете се на ранните сутрешни закуски в двора на Hôtel Costes. Няма как да не се заплените от градината на хотела, която е направена от Roses Costes Dani Roses. Те са едни от най-добрите аранжьори на цветя в Париж.

 

Inline
Inline