Стилът на звездите

7 тенденции според Риана

rihanna tendencii moda stil

rihanna tendencii moda stil

Сладката поп-певица от Барбадос знае как да се облича по начин, по който да привлича внимание и всеобщи симпатии с безброй последователи. Сега ще споделим с вас 7 тенденции според Риана, с които едва ли някой може да мине незабелязан по улиците, дори и да не е популярен и обожаван от хиляди фенове. Изминалата 2014 г. беше много успешна за шоколадовата красавица и тя беше призната за своя фешън принос, с поканата си да стане креативен директор на PUMA. Освен това, през същата година тя спечели наградата на MTV за най-добре облечена звезда. Отдавна не е тайна, че Риана е абсолютен моден законодател и когато става въпрос за мода – ние веднага ще ви разкрием нейните хитови и разпознаваеми визии, които вероятно ще останат на гребена на вълната и през 2015 г.

7 тенденции според Риана

riana tendencii kostium pola

1. Блестящи „бабешки“ шарки

Райето е модерно, но не бихме го определили като „яко“, но Риана го носи в кройката на костюм и някак си изведнъж то се превръща в най-страхотната шарка. Също така и туидът, така че се пригответе и атакувайте гардероба на баба си, за да извадите от него нещо старо, но модерно, благодарение на Риана.

perli riana tendencii moda

2. Перли върху перли

Изглежда, че през 2015 г. един от най-хитовите аксесоари ще бъдат именно перлите, така че докато сте при баба се огледайте и за тях. Риана обича да ги носи на дълги огърлици, увити няколко пъти около шията и изглеждат много привлекателно. Освен това, като че ли подхождат почти на всеки тоалет.

tendencii riana dalag pulover

3.  Мултифункционален пуловер

Изглежда, че материалът за мек пуловер може да се използва и за ушиване на…панталон. Поне според Риана. И ако панталоните от пуловер не станат модерни през 2015, значи нещо не е наред.

riana spalno belio noshtnica

4. Бельо като връхна дреха

През пролетта и лятото Риана се превърна в истински шампион в носенето на пижама вместо стандартна дреха за разходка, а с това логически я превърна в героя на века. На филмовите  награди на MTV през 2014 г. тя се появи облечена в дълъг халат, под които носеше сатенена нощница, комбинирана небрежно с  Chuck Taylors и джинсово яке. Надяваме се, че след като 2015 г. измине, този тренд все още ще бъде модерен.

riana tendencii palto stil

5. Мъхесто палто в ярък цвят

Вероятно следващата зима всички ще носим Cookie Monster върху раменете си, благодарение на Риана. Меки, топли и цветни, за разлика от повечето зимни дрехи в тъмни тонове.

riana tendencii shiroki pantaloni

6. Дънки с широки крачоли

Носеха се само слухове, че тесните дънки вече са на изживяване, но огромните дънки на Риана с много широки крачоли затвърдиха категорично това. Добрата новина в случая е, че ако все още пазите модерните през 2003-2006г. подобни модели, може да ги разхождате отново гордо по улиците. А протритите и оръфани подгъви са истинската звезда тук.

tendenciq riana dalgo palto

7. Дълги палта

Изглежда, че когато косматите ярки палта ни омръзнат, ще наметнем елегантни дълги палта, за да сме модерни като Риана.

Риана наложи тенденцията перли върху перли

tendencii rihanna perli

perli riana tendencii moda

Риана обича да носи палта с ярък цвят и изкуствен косъм

riana tendencii palto puh zeleno

riana tendencii palto golqmo lilavo

tendenxii riana palto puh