Джиджи Хадид с прическа боб

джиджи хадид прическа боб

Следраздялна прическа? Джиджи Хадид дебютира с една нова и смела визия на червения килим на Американските музикални награди. Но преди да запалите свещ за дъгата й ангелска грива, тя e възможно да ни залъгва с привидно къса прическа.

Разбира се, Джиджи напълно успява да смае всичко с новата си къса прическа боб, стигаща по брадичката й, която е оформена за събитието от знаменитият стилист Брайс Скарлет.

Бях наистина вдъхновен от деколтето на роклята,“ Скарлет споделя за супер-привлекателна бялата рокля на Bao Tranchi, която моделът носеше на червения килим. „Роклята призова за по-къса привлекателна и лесно изглеждаща подстрижка„.

джиджи хадид прическа боб

Скарлет използва продукти на Matrix, за да се постигне елегантния стил на Хадид, като първо добавя StyleLink Gloss Booster за повече блясък, преди да използва горещата преса за косата. За финал, тя добавя обем с Matrix StyleLink Texture Builder.

И така, фалшива ли е късата коса на Джиджи?

Звездата каза на Джулиана Рансик на червения килим (чрез Marie Claire): „Можете да проверите отново утре, за да видите дали имам къса коса … Имам си своите трикове.“

джиджи хадид прическа боб

Ето, че сме в средата на една от най-големите дебати за коса на всички времена. Ако мислите, че преувеличаваме, проверете реакциите в Twitter.

Въпреки това, майката на Джиджи сподели горната снимка в своя Инстаграм профил с хаштаг „Боб за една вечер“. Тайната, все пак е разкрита.