ashli madekui mini maus

Ако прекарвате свободното си време гледайки “Отмъщението”, то със сигурност красивото лице на Ашли Мадекуи ви е познато. И даже името й трябва да е познато, тъй като в серияла тя е Ашли Девенпорт – млад PR, който се опитва всячески да се издигне кариерно по легални и нелеглани начини. Преди ролята си в “Отмъщението”, Ашли също така се появява в друг сериал – британският “Тайният дневник на една компаньонка”. Актрисата държи много на модата и личния си стил и дори поддържа свой собствен моден блог – Ring My Bell, в който публикува ежедневните си тоалети. 99% от снимките на Ашли са направени от съпруга й, който очевидно го прави с удоволствие документирайки почти всичките и визии – работни и дневни.

Визиите на Ашли Мадекуи

ashli madekui

Що се отнася до нейните дрехите Ашли споделя, че е абсолютен “outfit nerd”. Тя редовно си води бележки за разни комбинации и това от какво се нуждае за гардероба и по цяла нощ може да стои пред компютъра, за да се сдобие с обувки на Isabel Marant онлайн. Освен убийствената й колекция от обувки, гардеробът на Мадекуи е богат и с друг наш любим аксесоар – чантата. Сред колекцията й се намират Mulberry, CHANEL и Balenciaga. Въпреки, че обича дизайнерските дрехи, Ашли по-често пазарува от конфекции като Zara и TopShop. 

Ашли Мадекуи за живота и пазаруването

garderobat na ashli madekui

За пазаруването из L.A., Ашли споделя: “Липсват ми уличките, по които трябва да минеш пеша в Лондон. Вдъхновявам се от момичетата, които виждам разхождайки се по Сохо или Карнаби. Разходките в Лондон означават да откриете, някой скрит бутик, който са отворили току що. В LA трябва да имаш дестинацията в ума, за да скочиш в колата си и да отидеш до него. Моите любими магазини в Лондон са Liberty, Dover Market и Topshop.”

chanta payeti kluch

floralna riza tendencii 2015

jalka lqtna roklq

kecove isabel maran cherveni

lilava chanta shanel

obuvki sandali lubutan

rokli ashli madekve

sandali tendencii 2015

ashli mdekvi chanti kluch

ashli madekui danki top

ashli madekui garderob

ashli madekui kojena pola

ashli madekui obuvki tendencii

ashli madekui stil

ashli madekui stil tendenci

ashli mini maus

chanta mullbery tendencii