miroslava duma stil

За тези от вас, които не са наясно със звездния статут на Мирослава Дума из модния свят, а и за тези, които вече са запознати с нея и я харесват, предлагаме да хвърлите едно око към една друга статия, която преди време бяхме публикували за руската модна мафия и нейните главни представителки. След като вече знаем, че Мира е една от най-интересните стрийт стайл величия и че стилът й е абсолютно неподражаем, нека минем и към днешната тема, а по-конкретно към нейния гардероб, който тя открива пред обектива на The Coveteur. Нещото, което всяка една от нас може да научи от Мирослава Дума е как да си съчетава дрехите според фигурата и най-вече ръста, тъй като Мира е най-стилният минион в света на модата (разбира се след Мери Кейт и Ашли Олсън).

Какво крие в гардероба си Мирослава Дума?

stilat na miroslava duma

Супер „глам“ визиите хванати в кадър от едни от най-талантливите стрийт стайл фотографи от седмицата на модата в Ню Йорк, Милано и Париж не са ни достатъчни. Жените сме любопитни и ни е интересно какво крият модните идоли в гардеробите си. Искаме да знаем не само с какво са излезли, но и процеса на избиране, на комбиниране на цветове, материи и т.н. В случая разглеждаме тези дрехи и аксесаори на Мирослава Дума, които тя е взела със себе си за модната седмица в Ню Йорк. Бившият моден редактор на Harper’s Bazaar Russia е заложила на много неща от  Tommy Hilfiger, убийствени бижута от Dannijo и Marni, черна кожена раница от Chanel. Стаята й в The Plaza е светла и просторна, със златисти орнаменти, които напомнят на олекотен от кича декор като в руски дворец. Кои са едни от най-любимите за сезона дрехи и аксесоари вижте по-долу.

Стилът на Мирослава Дума

beli obuvki visok tok

Пролетно и много свежо. Белите обувки са невероятно добър акцент към пролетния тоалет. В случая, тези на Мира са класиката – Christian Louboutin и червените им подметки внасят доза драматизъм.

cherna kojena ranica chanel

Ето едно доказателство, че и богатите и известните се ровят из винтидж магазини. С тази черна раница на Chanel Мира се е сдобила от Resurrection в Ню Йорк и се гордее, че до сега не е виждала нито един с подобна по улиците.

cherеn elek sys zlatni kopcheta

cvetno kolie cherepi

dankov elek tendencii

dizainerski chanti

kafqvi boti timberland

kartina mozaika dete

masivni bijuta tendencii

masivno kolie bijuta

 

modni tendencii 2015

rairana sinq bluza

slanchevi ochila sinq ramka

sporten suichar kachulka