лятна почивка море

На лятна почивка, облечена като Рийз. Инстарам снимките с най-готините визии на актрисата.

Благодарение на Instagram и индуциращите завист снимки на любимите ни знаменитости, е по-лесно от всякога да си представим начина на живот на богатите и известните. Между перфектните селфита и задкулисните снимки на най-новите им проекти, звездите обичат да ни информират къде се намират и с какво се занимават с помощта на социалната платформа. Макар и да нямате скорошни планове да летите с частен самолет или да получите луксозно настаняване, можете да вземете от техните пътувания нещо друго – визиите им. Независимо дали сте се насочили към почивка на плажа в тропически остров или сте си организирали обиколки в историческите градове, за да изглеждате в най-добрия си вид, можете да почерпите идеи от бляскавият летен гардероб на звездите.

Рийз Уидърспун и гардеробът й за лятна почивка

лятна почивка облекло

Рийз Уидърспун е професионалист при шик визиите за лятото – дали за почивка на Бахамите или на туристически трип до Рим. Четете съветите, с които да надградите ваканционния ви стил в следващите редове.

лятна почивка облекло басейн

Черното е стилен цвят, но не е от най-свежите летни избори, за това можете да добавите малко цвят към тоалета с едни хубави, цветни очила.

лятна почивка сандали рийз

Гладиаторските сандали са идеални, ако сте планирали да прекарате лятната си почивка в дълги разходки из добрия стар Рим.

лятна почивка облекло рокля

Бялото и синьото са идеалната морска комбинация, а точно този ансанбъл на Рийз, напомня на красива порцеланова фигура с орнаменти, намерена на някой гръцки плаж.

лятна-почивка--облекло-пътуване

Стилно и удобно пътуване може да направите в сини скини дънки и бял блейзър.

лятна-почивка-рийз-уидърспун

Няма как да изглеждате зле с едни ретро котешки очила.

лятна-почивка-рийз-уидърспун-сладолед

Скрийте лицето си от вредните слънчеви лъчи с шапка.

лятна-почивка-рийз-уидърспун

Заложете на широки, светли и комфортни дрехи.

лятна-почивка-флорали

Кой каза, че туристите трябва да изглеждат все небрежно. За посещения на музей изберете флорални панталони, риза и жилетка в същия цвят.