zelena balna roklq lupita gucci

Освен филмите, другото което следим изкъсо из фестивала в Кан, са тоалетите на красивите и известните. И ето през май месец Френската Ривиера отново (по-конкретно за 68-ми път) събра целия Холивуд, за да открие летния сезон на филмите. Престижният 11-дневен интернационален кинофестивал стартира от сряда в Palais des Festivals et des Congrès, където роклите от висшата мода се разливаха по червения килим като шампанско. И все пак, да си във Франция – страната на висшата мода и да не си облечен подобаващо – е истинско модно престъпление. Карли Клос, Натали Портман и Сиена Милър направиха дебюта си на премиерата на филма La Tête Haute на Катрин Деньов. Разбира се, звездата, която веднага хипнотизира всички папараци и ги притегли като магнит към себе си, бе невероятната Лупита Нионго със своята зелена рокля на Gucci.

Звездите от фестивала в Кан

dalga sinq rоklq siena milar valentino

Във четвъртък парадът продължи като главен акцент на деня бе дистопичният филм на Джордж Милър “Лудият Макс” (Mad Max). Разбира се, Чарлийз Терон прикова погледите на всички с дълга жълта рокля на Dior, която беше изцяло по тялото и се разширяваше отзад в опашка. Белите рокли бяха предпочитани от актриси и модели, като две от ангелите на Victoria’s Secret Даутцен Крус и Карли Клос избраха модели на Versace. Новината, която събра доста шум покрай фестивала в Кан, е признанието на Кейт Бланшет, че не веднъж е имала интимни отношения със същия пол. Това разкритие се случи покрай филма “Карол” на Тод Хайнс, в който актрисата играе майка на две деца в процес на развод, която се влюбва в друга жена.

Визиите от червения килим на фестивала в Кан

dantelena dalga roklq hofit golan

Оскарите, Мет Гала и фестивалът в Кан – това са едни от най-елитните и важни събития, на които може да видим едни от най-възхитителните визии на червения килим. Тази година Кан приветства възвръщането на Матю Макконахи, който пристигна на Côte D’Azur за филма The Sea of Trees от режисьора Гас Ван Сент. Кои са другите звезди, които блеснаха на червения килим на филмовия фестивал в Кан, можете да разгледате на долу.

emma stone cherna roklq

jalta oficialna roklq festivala kan charliiz teron

roklq pera naomi uots

rozova floralna roklq dior

rozova roklq cherven kilim mallika sheravat

vecherna roklq zuhair murad

bqla dalga roklq versace dutsen

blestqshta roklq daqn kruger prada

bqla kokteilna roklq lupita eniongo

cheren dalag sukman reichal ueilz

bqla oficialna roklq zoui kravic

cherna oficialna roklq rozi salma haek

bqla roklq sofi marso kan

cherna roklq fastiva kan naomi uats

bqla roklq versace karli kloss
cherna roklq paeti miranda ker

chervena oficialna roklq julian mur