плетени рокли за зимата

Не знаем точно кой е измислил топлите плетени рокли за зимата, но сме му много благодарни. Това е най-лесният начин да преминете от пижамите си към цялостен тоалет за 5 минути. С малко усилия, успявате да изглеждате стилни, без да жертвате комфорта си. Ние обявяваме плетената рокля за перфектната зимна дреха и ви предоставяме идеи как да я носите като истинска звезда.

Плетени рокли за зимата – звездна мания

плетени рокли за зимата

МИРАНДА КЕР

Моделът поддържа много семпла, но зашеметяваща визия на летището с тази плетена рокля, съчетана със структурирана чанта, високи ботуши и карирано палто.

плетени рокли за зимата

ЗОУИ КРАВИЦ

Вземете пример от Зоуи – облечена в плетена рокля, която може да се приеме и за удобна нощница за навън. Аксесоарите, добавени към нея, като ретро очилата и чантата със завързаната кърпа й придават рок вид.

плетени рокли за зимата

ЗОУИ САЛДАНА

Актрисата е съчетала роклята си с огромна туника, за да добави слоеве и да внесе малко повече подвижност във визията си.

плетени рокли за зимата

СЕЛЕНА ГОМЕЗ

Селена знае, че роклята-пуловер не е задължително да бъде неутрална. Заложете на графичния принт и на семпли обувки с по-малко бижута.

плетени рокли за зимата

ЗЕНДАЯ

Както биха се изразили парижани – “Très chic”! Изпълнителката е избрала плетена овърсайзд рокля, която изглежда малко old-school, но я е спасила от старомоден вид, като я е съчетала с класически остри обувки на висок ток в подобен нюанс и много бижута.

плетени рокли за зимата

КЕНДЪЛ ДЖЕНЪР

В класацията имаме 3 представители от Кардашиян-Дженър сестрите и от тях Кендъл се е справила най-добре със своята плетена рокля. Бежовата овърсайзд дреха е комбинирана с дълги бежови ботуши над коляното.

плетени рокли за зимата

СИЕНА МИЛЪР

Актрисата е избрала да комбинира раирана цветна плетена рокля и черни сандали на висок квадратен ток.

плетени рокли за зимата

ЕМИЛИ РАТАЙКОВСКИ

Атрактивният модел не изневерява на привлекателна-суфистицираната си визия. Бялата зимна плетена рокля тя е облякла с дълги черни ботуши над коляното.

плетени-рокли-за-зиматаДЖИДЖИ ХАДИД

Моделът и най-добра приятелка на Тейлър Суифт и Кендъл Дженър е заложила на черният цвят.

плетени-рокли-за-зимата

КИМ КАРДАШИЯН

Ким Кардашиян с втората си бременност успя да затвърди майчинския си стил, а в случая показва корема си в рокля цвят горчица, която е комбинирана с кафяви ботуши.

плетени-рокли-за-зимата

КОРТНИ КАРДАШИЯН

Кортни взима пример от сестрите си и е хваната от папараците да носи плетена рокля без ръкави в цвят марсала.