Стилът на звездите

Ярки цветове в гардероба на Келис

rozova pola kelis

Огромна тюлена пола и златиста вана – Келис винаги успява да изглежда зашеметяващо и този път не е изключение. Тя отвори вратите на гардероба си, за да покаже едни от най-готините си придобивки и цяла колекция от винтидж дрехи и аксесоари.

Още от заглавието на статията започнахте да си тананикате „My milkshake brings all the boys to the yard…“, нали? Сигурни сме, че и трудно ще успеете да си изкарате това емблематично парче от главата, защото то е толкова лесно запомнящо се и винаги залепва по онези струни в главата ни, които прихващат разни мелодии и после ни ги въртят в ума цял ден, а понякога и цяла седмица. Ама, точно това парче на Келис, не се залепва в подсъзнанието ни по онзи ужасно захарен начин, по-който поп песните от радиото, а по онзи, по които вече ги слушаме от 10 години и все още не са ни побъркали. И като се замислим, май всички песни от албума „Tasty“ на Келис ни връщат в носталгичните първи години на 2000-та.

Келис и нейната колекция от дрехи

kelis rozova pola

След всичко, което видяхме в гардеробите на звезди като Анна Дело Русо и Миранда Кър – сега сме свидетели на това! Под „това“ , имаме предвид огромния гардероб – галерия на Келис, в който са включени дрехи от първата колекция на John Galliano и от последната на Alexander McQueen. Все пак, в какво друго да превърнеш стаята си за гости, освен в голям музеен гардероб за редки модни експонати?

Келис нарича това свое пространство „женската пещера“. Да, и на нас ни звучи странно, но тя обяснява, че това е мястото, което тя би нарекла своя оазис на усамотяването. А ние я разбираме перфектно. Все пак, коя жена не би искала да се излегне на някой диван (в случая във вана) и да е заобиколена от най-възхитителните парчета на модния свят? Първата дизайнерска придобивка на Келис са били чифт обувки на Giuseppe Zanotti. Очевидно точно те са отприщили колекционерския дух на певицата. Вижте какво крие тя от света в своята „модна пещера“ .

Ярките дизайнерски находки на певицата

beli obuvki bqla chanta

chanta cvetna bang s resni

chervena bluza chanel

cvetni obuvki na platforma

floralni saka prolet tendencii

garderoba na kelis

kecove miki maus

kelis pola rozova ot tul

kelis rozova pola tul

kojeno qke kapsi prolet

obuvki kamacheta cvetni

obuvki na visok tok celuvki

ochila zlatna ramka bejovi obuvki

proletni aksesoari tendencii

proletni damski obuvki

rozova pola tul kelis

sako paieti cvetno obuvki

tendencii prolet garderoba kelis

zlatisti obuvki kojeno qke

zlatni obuvki na visok tok

zlatni obuvki prolet