Стилът на Нина Добрев – откраднете го!

нина добрев

Стилът на Нина Добрев – женствен, бляскав и смел.

Харесвате Нина Добрев и начина, по който се облича? Иска ви се да приличате на нея? Няма проблем. Макар актрисата от български произход да носи предимно маркови тоалети за хиляди долари, може да се огледате и да потърсите парчетата от нейните аутфити, а след като ги сглобите върху себе си, ще изглеждате толкова стилно, колкото самата Нина Добрев. Вижте колко лесно може да стане това!

Стилът на Нина Добрев

нина добрев

Актрисата, добила световна популярност през последните години заради чуастието си в „Дневниците на вампира“ – американски сериал в хорът-фентъзи жанр. В него героинята й  Елена Гилбърт се влюбва във вампира Стефан Салваторе, но скорослед това  се оказва уловена в любовен триъгълник между Стефан и неговия по-голям брат Деймън. За разлика от образа в хитовия тийн сериал, Нина Добрев, независимо дали носи мини рокличка за флирт или ериозно шик рокля, Нина винаги изглежда като готова за червения килим. От секси изрязани гащеризони до омбре макси рокли, актрисата и супер талантливият й стилист, Илария Урбината не се страхуват да правят впечатляващи комбинации, когато става дума за нейните тоалети.

Е, вие не е нужно да плащате за услугите на професионален стилист, защото може да използвате готовите съчетания на Нина, получили одобрението на критиците и феновете й. Вижте от какво се нуждаете, за да изглеждате като нея!

нина добрев

нина добрев

нина добрев

нина добрев

нина добрев

нина добрев

нина добрев

нина добрев

нина добрев

източник снимки:stealherstyle.net