звезди

Зимният стил на любимите ни звезди – идеи как да се обличаме като тях в студените дни.

Времето навън е смразяващо студено, но няма нужда да се жертват модните визии, след като температурите паднат – вземете вдъхновение от някои от най-модерните дами в Холивуд, които успяват да изглежда шик, дори когато трябва да се покрият от главата до петите, за да се предпазят от студа. От луксозни слоеве дрехи през умни цветови комбинации до сериозен флирт с текстурите – вижте как любимите ни известни личности от женски пол се борят смело с елементите тази зима.

Зимният стил на любимите ни звезди

звезди

Дженифър Лопес има завидна колекция от палта за зимата, но тази отличителна комбинация в телесен цвят, съставена от палто и високи ботуши, няма как да не ни вдъхнови да избягаме от тъмните нюанси, характерни за това време на годината и да изглеждаме свежо и женствено, вместо мрачно и тъжно.

звезди

Джесика Алба отдавна е спечелила статут на модна икона. Палтото на актрисата в пастелно розово е глътка свеж въздух сред тъмните облекла по улиците. Тя е допълнила тоалета си с шапка с периферия и боти.

звезди

Младежката визия на Дженифър Анистън е толкова удобна и шик, че вероятно нямате търпение да я пресъздадете. Актрисата знае как да се облича така, че да й е топло и да изглежда добре.

звезди

Гуен Стефани разви модния си усет с успешната линия L.A.M.B и така даде възможност на милионите почитателки на нейния стил да имат възможност да изглеждат стилно като нея.

звезди

Блекл Лайвли се превърна в модна икона на своето поколение и момичетата нямат търпение да видят следващото облекло, което е избрала, за да го пресъздадат.

звезди

Сара Джесика Паркър не е Кари Брадшоу, но със сигурност има моден усет и знае как да комбинира отделните части от облеклото си така, че да изглежда добре и да се чувства топло.

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

звезди

 

източник:fashionstylemag.com