Street style

Ежедневни секси визии – да черпим вдъхновение

стрийт стайл риза

Ежедневното не трябва да е винаги спортно и скучно. Има много начини да вкараме доза се*сапил във визията ни през деня и дори, да не трябва да се преобличаме специално за следработния коктейл с приятели. Да смесваме изтънченото с леко провокативното е игра, която винаги ни е била интересна и приятна. Дали доброто балансиране между дължините или залагане на овърсайзд с подходящите токчета, има комбинации, които се сработват винаги. От вечните привлекателна визии е и загатващата се дантела и естествено – сатенът.

Секси визии за през деня

стрийт стайл визии

Има нещо много привлекателно в кожата с косъм. Защо? Не можем да обясним. Но пухкавите огромни палта са един от начините да внесете игривост в аутфита си. Не се притеснявайте да експериментирате с цветовете. Няма нищо по-привлекателна от добре съчетани и комбинирани принтове и материи.

стрийт стайл визия Миранда Кер

Като един бивш ангел на Victoria’s Secret, Миранда Кер знае как да изглежда привлекателна и по улиците на големите космополитни градове. На всичкото отгоре продължава да бъде толкова привлекателна даже облечена! Всъщност, тайната й в случая се крие в добре подбраните дължини. Ботушите над коляното могат да скъсят и най-дългите моделски крака, за това Миранда ги е съчетала с къса рокля с цветен принт и палто, което балансира визията и я абстрахира от ефекта „Хубава жена“.

стрийт стайл спортни визии

Кристина Базан, позната в модните среди и като Kayture, е една от най-популярните блогъри в света. Красивото й ангелско лице и изтънченият й стил са обект на обожание в блогосферата от 4 години. Коженият колан и спортната изчистена бейзболка, смекчават строгият й панталон с висока талия и блузата и с остри рамена.

стрийт стайл кожен панталон

Естествено, че кожените панталони са утра-привлекателна! Матирани, лъскави, с ципове или с капси, все са абсолютно „да“, ако се опитвате да завъртите ежедневна привлекателна визия. За да избегнете да изглеждате като изгубило се през XXI век групи на „Guns and roses“, можете да комбинирате кожените си панталони с риза и токчета.

стрийт стайл дантелен панталон

Овърсайз пуловер, над каквато и къса дреха да сложите, плюс ботуши е равно на много бохемско съчетание. А тези сладурски сатенени шорти с дантелен детайл от H&M са ни много любими. Сигурни сме, че Стела Маккартни би дала „палец нагоре“, ако попадне на тази визия. Все пак тя е дизайнерът, който вкарва в началото на 90-те революционния стил „излизам-по-сатенената-си-нощница-навън“, който е хитов и популярен и през тази година.

стрийт стайл рокля риза

стрийт стайл визия през деня

стрийт стайл тоалет

стрийт стайл рокля

стрийт стайл рокля