кецове на платформа

Актуалните кецове на платформа са на върха на своята популярност и този сезон. В тях се влюбиха момичета от Европа, Америка и Азия. Днес е просто невъзможно да си представим един модерен гардероб на градската жена без този вид удобни обувки. Най-известните модели от тях са на марки като Isabel Marant, Ash, Nike, Asos и др. Много от дизайнерите залагат този сезон на спортния вид. Ако и вие сте фенове на маратонките и атлетичните дрехи, то ви препоръчваме да пробвате да съчетаете към визията си този вид дамски кецове.

Кецове на платформа – street style

кецове на платформа

Разбира се, удобните кецове с платформа са безусловен хит в последните години в модния свят. От една страна, те са маратонки – един спортни обувки. A спортът означава, преди всичко, комфорт, а дали скритата в обувката платформа е достатъчно удобна? Смеем да твърдим – да. Тези модели дори са подходящи и полезни за хора с висок свод на крака. Дизайнерите, в своята работа, са били в състояние да съчетаят двете различни посоки – комфорт и мода. Това са спортни обувки, които можете да съчетаете с почти всяко облекло ( е, с изключение на вечерна рокля). Големият плюс на тези модерни обувки е тяхната несъмнена практичност. Когато ги носите с дънки, вие се чувствате повече спортни, както и в комбинация с къси летни рокли и поли – тенденцията допълва яркия романтичен образ. 

Кецове на платформа – удобни и стилни

кецове на платформа

Кецове на платформа са идеални за дневни визии и тоалети, а вечер – за купоните. Това е и другата не маловажна универсалност на тази обувка. Основното нещо е умело и правилно да комбинирате този вид кецове с различните си рокли. Изберете да създадете с тях интересни и стилни модни аутфити. Ако се чудите как и искате все пак нещо нагледно, което да ви улесни с избора на гардероб за този тип високи кецове, можете да разгледате 10-те ни предложения, които са взаимствани от модните блогъри.

кецове на платформа

кецове на платформа

кецове на платформа

кецове-платформа

кецове-платформа

кецове-платформа

кецове-платформа