20 идеи за носене на поли с висока талия

poli visoka taliq lqto prolet

Трудно бихме си представили лятото без рокли и поли. За топлите дни на 2015 обаче тенденцията ни налага да се съсредоточим върху визиите с поли с висока талия. Те са елегантни, много женствени и няма как да сгрешите, ако решите да си набавите в гардероба поне една. За да изглеждате безупречно в полите с висока талия сме намерили 20 от най-добрите стрийт стайл попадения, които да ви помогнат да съчетаете този ретро мотив с по-модерни акценти. Първият ни пример е тази кожена разкроена пола с висока талия, която е комбинирана с бяла риза и черни сандали на висок ток. В случая, заради бяла риза червеният цвят и кожата не ни изглежда толкова агресивно, както ако бяха съчетани с кроп топ. Визията е идеална и да се носи и за делови срещи (ако корпорацията за която работите не е толкова консервативна, разбира се). Кои са другите 19 визии с поли с висока талия можете да разгледате по-долу.

Поли с висока талия – как да ги съчетаем?

rozova pola visoka taliq

Розовата пола с висока талия винаги се е възприемала като твърде Барби визия. Но ето доказателство как можете да я носите и същевременно да изглежда стилно и елегантно. Съчетайте я с риза на точки и боти с връзки, които да придадат по-строг, но и игрив дух към цялостния тоалет.

taliq visoka pola tendencii

Като редактор и стилист Кристин Сентенера знае как да изгледа и модерно и официално. Тя е съчетала полата си с висока талия с черно-бяла блуза с принт на ромбове. Над тях е добавила блейзър в черно с високи рамена и златисто колие.

dankova pola visoka taliq

Дънковото да се съчетае с дънково вече не се смята за демоде, а за много смела комбинация! Да не забравим, че говорим за дънкови поли с висока талия, а не за късите тип колан полички от началото на милениума. За по-голям ефект съчетайте дънковата пола със златисти аксесоари и огромни черни очила с ретро форма.

Идеи за поли с висока талия

tendencii visoka taliq pola

visoka taliq 2015 lqto

poli visoka taliq lqto prolet 2015

visoka taliq pola 2015 tendencii

visoka taliq pola tendencii

visoka taliq razkroena pola tendencii

bqla pola visoka taliq

cherna pola visoka taliq

kojena pola taliq visoka

kojena pola visoka taliq

lqto prolet visoka taliq poli

pola cherno bqla visoka taliq

pola taliq visoka 2015

pola visoka taliq 2015

pola visoka taliq cherna

pola visoka taliq moda stil